Avd. 2: Kampanalyser runde 18: Lyn vant toppkampen mot Stabæk 2

580

Lyn tok turen til Nadderud og innkasserte en viktig 1-0 seier i toppkampen, og leder dermed med 3 poengs margin til Stabæk 2 i toppen av tabellen når det gjenstår 8 serierunder. Matchvinner ble Markus Norheim Cham på straffe etter 64 min.

Korsvoll fikk sitt første bortetap i møtet med Tynset. Raufoss 2 tok på ny en viktig hjemmeseier for å unngå nedrykk.

Gjøvik-Lyn vant lokalderbyet borte mot Redalen

Eidsvold Turn har nå 12 kamper på rad uten tap hvorav 11 seirer! Blir den forlenget i bortemøtet med Frigg kommende helg?

Resultater 18.serierunde:

26/8: Redalen – Gjøvik-Lyn 1-2

alle målene scoret på straffer der gjestene tok alle 3 poengene i en dramatisk kamp. Redalen har fortsatt ikke vunnet hjemme enda (0-4-5) mens Gjøvik-Lyn tok sin andre borteseier for sesongen, en viktig seier for å unngå nedrykk

fotballnerd.no fikk følgende kampanalyse fra Gjøvik-Lyns kaptein, Dag Alexander Olsen: – Ble en ren krigekamp som vi var forberedt på, dem hadde kanskje et lite overtak i 1.omg, mens vi tok over mer i 2.omg.

3 straffespark der 2 av dem er veldig billig til begge lag. Viktig at vi vant igjen etter en stund uten seier, avslutter Olsen

har du lest: Avd. 2: Kampanalyser/fakta 17.runde: Topp 5 vant sine kamper ?

26/8: Eidsvold TF – Lillehammer 2-1

Eidsvold TF forsette sin gode hjemmestatistikk, har 8-1-1 på sine 10 hjemmekamper

hjemmelagets kaptein, Jon Erik Økland, kommer med følgende kampanalyse: – Kampen mot Lillehammer ble som forventet, vi hadde mye ball fra starten av og Lillehammer la seg lavt. Vi klarer ikke helt å få ballen til å gå fort nok i denne kampen, men har uansett full kontroll i 1. omgang foruten en klønete straffesituasjon. Veldig viktig å få 2-1 rett før pause så vi kan gå ut i 2. omgang med lave skuldre. Lillehammer skaper noe mer i 2., men vi bør vinne med mer enn ett mål. Alt i alt en fortjent seier og 3 deilige poeng, avslutter Økland til fotballnerd.no

26/8: Valdres – Flisa 4-0

Flisa vant vårkampen i mai med 2-0 hjemme, så Valdres tok en solid revansj. Flisa har en dårlig bortestatistikk (1-1-7)

26/8: Tynset – Korsvoll 2-1

Tynset tok revansje for 2-0 tapet for Korsvoll tilbake i mai måned. Korsvoll tapte sin første bortekamp for sesongen!

26/8: Lokomotiv Oslo – Ready 1-0

hjemmelagets spiller, Ole Jørgen Sylling Berg, blir matchvinner med sin scoring etter 34 min. Ready er nå under nedrykksstreken.

Readys kaptein, Daniel Støer Hagen, har følgende kampanalyse å by på: – Godt defensivt Lokomotiv lag som slipper til svært lite og er gode i de avgjørende duellene. Sjansefattig kamp som blir avgjort av en kontring fra Lokomotiv midt i 1. omgang, avslutter Hagen til fotballnerd.no

27/8: Stabæk 2 – Lyn 0-1

Lyn vant toppkampen på Nadderud i en kamp der Lyns spiller, Ola Sætherbakken fikk direkte rødt kort i det 87 min, fikk forøvrig gult kort i det 77 min foran 300 tilskuere.

hjemmelagets spiller, Emil Bohinen, har gitt oss denne kampanalysen av toppkampen: – Vi kjørte kampen stort sett hele veien og hadde ballen mye, mens Lyn satset på kontringer. Lyn fikk det de ville og scoret på en straffe midt i 2. omg, billig sett med blå øyne. Utenom scoringen, hadde de omtrent ingen skudd på mål. Vi hadde nok av sjanser, bl.a. et skudd i tverrligger, redning på strek og bom på åpent mål, men det ville seg ikke. Keeperen til Lyn spilte en stor kamp, og Lyn-gutta løp hardt hele kampen. De la seg naturligvis lavt de siste 15 og klarte å ro i land seieren, avslutter Bohinen til fotballnerd.no

27/8: Raufoss 2 – Frigg 4-1

Raufoss 2 tok en herlig revansje for 8-1 tapet for Frigg i mai måned. En viktig hjemmeseier for å komme seg nærmere riktig side av nedrykksstreken.

les gjerne: Avd. 5: Kampanalyser 16.runde: Avdelingsleder Stjørdals-Blink tapte 8-0 for Rosenborg 2!