Avd. 2. Runde 2: Arendal Fotball overrasket med hjemmetap 2-3 for Stjørdals-Blink

424
Arendal Fotball tapte 2-3 for Stjørdals-Blink, der bortelaget scoret alle målene i kampens siste 10 min og snudde 0-2 til 3-2 seier! Foto: arendalfotball.no

De fleste trodde at Arendal, som rykket ned fra OBOS-ligaen ifjor, «lett» skulle vinne over nyopprykkede Blink, som spilte i 3.div. ifjor. MEN, gjestene reiste hjem til Stjørdal med 3 poeng i kofferten. Arendal ledet 2-0 etter 70 minutter, men så scoret gjestene 3 goaler fra det 81.min til 88.min, og kampen var snudd totalt.

KFUM Oslo troner øverst på tabellen sammen med Vålerenga 2, begge med 6 poeng på 2 kamper. KFUM vant 4-1 borte mot nyopprykkede Brattvåg, et lag som overrasket med 2-1 seier i Haugesund i første serierunde.

RESULTATER 2.SERIERUNDE:

Vidar – Vålerenga 2 1-2

Sander Haugaard Werni scoret begge målene for Enga 2 i Stavanger foran 27 tilskuere på Lassa Gress

Egersunds – Bryne 0-0

910 tilskuere i Idrettsparken fikk se et målløst oppgjør. I fjor endte ligaoppgjøret 1-2, mens Egersunds vant hele 6-1 på Bryne

Brattvåg – KFUM Oslo 1-4

Lars Brede Larsen scoret 2 mål for Oslo-laget foran 363 tilskuere på Brattvåg kunstgress

Oslo-lagets spiller, Moses Mawa, scoret et av målene og beskriver det slik: Ser at midtstopperen spiller en litt vanskelig ball til keeper og prøver å stress han ut egentlig. Men så er jeg heldig å får ballen foran meg og setter inn 0-2 målet.

referat fra KFUM Oslos hjemmeside

Arendal Fotball – Stjørdals-Blink 2-3

for en snuoperasjon fra Blink, som snur 0-2 til 3-2 seier i løpet av 7-8 minutter i slutten av kampen foran 511 tilskuere på Norac stadion

rapport fra Blinks spiller med nr. 7 på ryggen, Jørgen SollihaugJa, hvem skulle tro det på 2-0 og 10 minutter igjen på klokka? Utrolig deilig seier!

Merkelig start på kampen der Arendal serverer oss 3-4 store sjanser etter utrolig klønete innvollveringer som vi dessverre ikke utnyttet. Arendal har mest ball, skaper et par sjanser og scorer et mål. Blink med 5-6 store sjanser uten å score. Utover i kampen blir det 2-0 før det burde blitt både 3 og 4-0, men vi blir redda av vår målvakt som disker opp noen fantastiske redninger midtveis i 2.omg. Så får vi kombinasjonene til å sitte, og plutselig har vi 2-1. Blod på tann og viljen kommer, og vi får satt 2 mål til i løpet av 7 minutter. 2-3 og full oppvask på slutten! Ikke ufortjent i mine øyne, men det var mørkt på 2-0 etter 80 min. Herlig comeback!, avslutter Sollihaug til fotballnerd.no

kampreferat fra Arendal Fotballs hjemmeside

Hødd – Vard-Haugesund 0-0

fjorårets ligaoppgjør på Høddvoll, endte 0-2

Fløy-Flekkerøy – Kjelsås 1-1

rapport fra bortelagets spiller nr. 30 (keeper), Erik Sivertsen: nok en gang en jevn kamp med ikke så alt for mange sjanser. Vi slipper til få sjanser, men får en straffe imot etter halvtimen. Oppstykket og rotete andre omgang hvor Fløy har mange dødballer, og vi har et par store sjanser, spesielt på overganger, avslutter Sivertsen til fotballnerd.no

Skeid Fotball – Nardo 3-0

Skeid Fotball tok sin første ligaseier for sesongen, et lag som er spådd å kjempe i toppen av avdelingen. Pettersen, Godoy og Can scoret målene for Oslo-laget. Sist lagene møttes i ligakamp, var i 2012 i Oddsen-ligaen, da vant Nardo 3-1 i Oslo, mens Skeid vant 3-1 borte

rapport fra Skeids nr. 17, Ayoub AleesamiFørsteomgangen mellom Skeid og Nardo var en nokså kjedelig og lite velspilt omgang. Den ble preget av en del lange baller og mange dueller på en tørr kunstgressmatte på Nordre Åsen. Det blir med et par småsjanser til Skeid, men ingen av skuddene treffer mål. Først etter 32 minutter sitter den første scoringen. Skeid sin nummer 15, Sander Flåte, lemper ballen inn i feltet. Stian Pettersen dukker opp og får skutt med ryggen mot mål. Noe heldig brasser han ballen i en perfekt bue over Henrik Bakke. Utenom det har hverken Skeid eller Nardo problemer med å forsvare seg. Det er allikevel ikke ufortjent at Skeid går til pause på stillingen 1-0.

Begge lagene kommer ut tente og klare for de siste 45 minuttene. 2.omgang starter på samme måte som 1.omgang slapp, men det er Nardo som har et par halvsjanser de første 10 minuttene. Etter 65 minutter bestemmer en Nardospiller seg for å sende en grusom tversoverpasning som blir snappet av Johannes Nunez. 22 åringen gjør alt på egenhånd og fra 18 meter sender han kula ned i hjørnet til høyre for Bakke. 2-0!

Nardo må dytte laget fremover på banen i håp om å jakte en redusering. Det resulterer i store rom å kontre i for et hurtig Skeidlag. Nardospiss Arne Gunnes er nærmest en redusering når han header en corner på oversiden av tverrleggeren. Minutter senere mister Nardo ballen høyt i banen og Skeid sin raske høyreback, Suleyman Bojang, setter på turboen og løper fra de fleste. Han finner Yusuf med en nydelig stikker som sender ballen på tvers foran mål. På bakerste dukker Mesut Can opp som fastsetter sluttresultat til 3-0.

Uten at noen av lagene imponerer nevneverdig er det ingenting å si på at hjemmelaget tar med seg 3 poeng i denne kampen. Skeid er bunnsolide defensivt og har holdt nullen i de tre siste kampene, avslutter Aleesami til fotballnerd.no