Avd. 3: Analyser/fakta 23.runde: Bryne 2 nærmer seg 4.div spill, tapte 3-4 for Pors

491
Granit Shala (bildet) scoret to av målene for Pors i 4-3 seieren over Bryne 2. Nå brenner det et blått lys for Bryne 2 som kjemper mot nedrykk til 4.div. Foto: Pors Grenlands hjemmeside

Bryne 2 står uten seier på sine 3 siste kamper, og nå må laget vinne de siste 3 kampene i håp om fornyet kontrakt i NT-ligaen. Tapet i Porsgrunn gjør at laget er 5 poeng unna sikker plass når det gjenstår 9 poeng å kjempe om, og laget trenger hjelp av andre lag for å lykkes.

Sandnes Ulf 2, Halsen og Staal Jørpeland tok alle viktige 3-poengere i kampen om å unngå 4.div neste år. Halsen imponerte med 6-1 seier borte mot Express.

Avdelingsvinner Fløy, spilte 1-1 borte mot FK Tønsberg.

- Annonse -

Resultater 23.serierunde:

28/9: Madla – Lura 2-1

Lura kjemper, i likhet med mange lag i avdelingen, en kamp mot å rykke ned til 4.div, men tapte bortekampen mot Madla. Matchvinner ble Defrim Kocani med sin 2-1 scoring for Madla i det 89.min. Lura ligger på 12.plass, kun poenget fra sikker plass.

les også: Avd. 1: Analyser/fakta 23.runde: Drøbak-Frogn lever fortsatt i håpet om ny kontrakt!

30/9: Pors – Bryne 2 4-3

Bryne 2 kjemper også om fornyet kontrakt men måtte gi tapt i Porsgrunn da laget tapte 4-3. Bryne 2 ledet både 1-0 og 2-1. Matchvinner ble Leonard Gashi med sin 4-3 scoring i det 93 (!) min. Granit Shala scoret to mål for Pors. Bryne 2 er å finne på 13.plass med 24 poeng, 5 poeng opp til sikker plass. Pors er på 2.plass.

hjemmelagets spiller, Vegard Wrålid, gir oss følgende analyse av 4-3 seieren: – Vi møter eit ungt Bryne 2-lag som gjer det vanskeleg for oss. Vi spelar ikkje så godt som vi veit at vi kan, men tar likevel med oss 3 poeng. To scoringar av Granit Shala og eit av avdelinga sin toppscorar, Tobias Lauritsen, gjer at vi holder Bryne til 3-3. På overtid får vi kjempa inn eit ufortjent mål, etter mi meining, som Leonard Gashi setter inn. Alt i alt er eg relativt imponert over det unge Bryne-laget, som er gode med ball og har nokre spelarar som også tar for seg i duellane, men samtidig skuffa over vår eigen prestasjon. Vi har ingenting å spele for, men vi har fortsatt eit mål om å fullføre sesongen med stil og bygge opp sjølvtilliten fram mot neste sesong, avslutter Wrålid til fotballnerd.no

30/9: Express – Halsen 1-6

Express har allerede rykket ned, mens Halsen spiller for fornyet kontrakt. Takket være sin 6-1 seier, finner vi Halsen på 10.plass, over streken, med 29 poeng. Hjemmelaget fikk Jaran Jørgensen utvist med direkte rødt kort etter 31 min på stillingen 0-0. Christer Smith og Tobias Hem ble 2-målsscorere for gjestene. Halsen sine 3 siste goaler, ble scoret i de siste 2-3 min av kampen. Express står uten hjemmeseier og har to hjemmekamper igjen for å sikre sin første 3-poenger hjemme: Kampene mot Start 2 og Pors

fotballnerd.no fikk følgende kampanalyse av Christer Smith hos Halsen: – kampen blir spilt på meget regntung bane, så det blir en krig! Express får et rødt kort etter 30 min, rett etter setter vi inn en dødballscoring, og det står 1-0 til pause! Tre minutter ut i andre omgang får de ett litt heldig mål som skulle vært avblåst for offside. Deretter scorer vi to kjappe scoringer og da blir det at vi har overtaket 3-1 med 11 mot 10! Mot slutten så løpet vi over dem og fra dem, og det blir en 6-1 seier som ikke ble en penspilt kamp, avslutter Smith

30/9: FK Tønsberg – Fløy 1-1

Avdelingsmester Fløy, spilte 1-1 borte mot FK Tønsberg. Fløy vant hjemmekampen 3-1 i juni. Dette var Fløys første uavgjorte bortekamp for sesongen.

les også: Avd. 2: Analyser/fakta 23.runde: Flisa og Raufoss 2 rykker ned; fortsatt spenning i toppen!

30/9: Start 2 – Staal Jørpeland 0-2

Laget fra Jørpeland måtte vinne for å holde seg på rett side av streken, og laget tok med seg en 2-0 seier hjem fra Kristiansand. Mål av Vidar Harestad og toppscorer Even Østensen. Staal ligger på 9.plass med 29 poeng, poenget over nedrykksplassen. Start 2 ligger for øyeblikket på en sikker plass med 33 poeng.

fra Even Østensen får vi følgende kampanalyse fra 2-0 seieren over Start 2: – Vi hadde forberedt oss godt inn mot denne kampen og planen var klar, vi skulle ligge lavt, ta ut de sentrale spillerne og kontre. Det lyktes vi med, selv om Start hadde et spillemessig overtak kom det ikke til mange farligheter.

Etter pause fortsatte vi å jobbe knallhardt og 0-1 kom etter en flott heading av Vidar Harestad på dødball. 0-2 kommer på en kontring der ballen går fort i lengderetning. Lars Edvard Danielsen spiller meg igjennom med en fantasatisk pasning, og fra skrått hold får jeg ballen i mål. En fantastisk lagseier og 3 meget viktige poeng, avslutter Østensen til fotballnerd.no

2/10: Viking 2 – Brodd 4-2

Begge lagene spiller for fornyet kontrakt, og det var Viking 2 som kunne juble for 3 poeng. Hjemmelaget ledet 3-0 allerede etter 35 min, noe som var pauseresultatet. Viking 2 fikk Steffen Ernemann utvist etter 84 min etter to gule kort i kampen. Brodd sine mål ble scoret av Petter Olsen Haukali.

les også: Avd. 3: Analyser/fakta 22.runde: Rundt 9 lag kjemper imot «nedrykksspøkelset»

2/10: Sola – Sandnes Ulf 2 1-2 

Laget fra Sandnes kjemper også for fornyet kontrakt, og med 2-1 seier mot Sola, så finner vi laget på 11.plass, rett under streken, med 28 poeng. Kun et poeng unna sikker plass. Sola kan ikke føle seg trygg der laget ligger på 7.plass med 32 poeng.

Tabellen: Fløy har rykket opp og har 56 poeng. Pors på 2.plass har 42 poeng, mens Madla på 3.plass, er bokført med 39 poeng.

Under streken: Sandnes Ulf 2 (28p), Lura (28p), Bryne 2 (24p) og Express (11p)

Toppscorere: 

Tobias lauritsen, Pors Grenland, 23 mål

Tobias Hem, Halsen, 21 mål

Even Østensen, Staal Jørpeland, 18 mål

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -