Avd. 3: Halsen sendte Egersunds 2 hjem med et 6-0 tap

231

Halsen valset over Egersunds 2 i lørdagens kamp og det endte med en 6-0 seier. Samme sifre vant Ørn Horten borte mot Start 2.

RESULTATER 2.SERIERUNDE:

Madla – Sola 2-2

hjemmelagets spiller, Andrè Talge, scoret begge målene for Madla

Pors – FK Tønsberg 1-1

Pors vant forrige ligaoppgjør 1-0 i fjor.

Halsen – Egersunds 2 6-0

Kristian Jacobsen Istre var alene om å score 2 mål for hjemmelaget. Halsens nr. 5 på ryggen, Varg Ringdal Støvland, gir oss følgende rapport: Vi starter kampen bra og kommer til mange muligheter tidlig uten å sette kula i mål. Har alt av banespill og slipper ikke dem til noen sjanser. Da vi først fikk 1-0 så kom ketchup effekten og la på 3 mål til før pause. Målet mitt kom som en følge av at jeg ser at det var mye rom i deres 16 meter og blir med opp. Ballen kommer til meg og får er fint treff som går hardt i mål. I 2. omgang kontrollerer vi seieren inn, samtidig som vi legger på 2 mål til, avslutter Støvland til fotballnerd.no

Staal Jørpeland – Urædd 2-0

bortelagets Olivier Occean fikk sitt andre gule kort etter 87 min, dermed marsjordre foran 360 tilskuere på Jørpeland stadion

vi fikk følgende rapport fra hjemmelagets kaptein, Steffen HelgelandKampen starter litt frem og tilbake for begge lag, Urædd hadde ett frispark i tverrligger etter 5.min. Etter det så hadde vi en periode der vi dominerte banespillet uten og skape all verden. Resten av første omgang var jevn og rolig uten noen store sjanser.

2.omgang er det lite som skjer før vi får en straffe etter 70.min som jeg mener er soleklar der keeperen til Urædd kommer for sent ut og Even Østensen får en tå på ballen før han blir felt. Etter dette ser Urædd helt tom ut og vi dominerer alt som er. Så etter 75.min får keeper til Urædd ett tilbakespill som han enkelt skal klarere men bommer totalt.. så Erik Stensland får ett helt tomt bur å sette ballen i. Temperaturen stiger mer og mer etter dette og når Urædd roper på straffe i sluttminuttene og ikke får det da renner det over for mange. Noe som fører til rødt kort til Olivier Occean. Men alt i alt så blir det en fullt fortjent seier til oss!, avslutter Helgeland til fotballnerd.no

Start 2 – Ørn Horten 0-6

Nuno Jorge Sousa Soares, Jens-Erik Grønlie Johansen og Niklas Haakenstad, ble alle 2-målsscorere for laget fra Horten

vi fikk rapport fra bortelagets spiller, Håvard Hettervik, som kom innpå etter 76 spilte minutter: Vi møtte et veldig ungt Start2. Vi var ikke tålmodige nok offensivt i starten av første omgang, men styrte kampen ganske greit ellers. Klarte ikke helt å sette sjansene i første omgang, men vi fortsatte å trykke på og det tjente vi godt på når vi så scoret 4 av målene de siste 20 minuttene, avslutter Hettervik til fotballnerd.no

Åssiden – Sandefjord Fotball 2 0-3