Avd. 3: Kampanalyser/fakta 11.runde: Fløy med 10 seirer på 11 kamper etter 4-1 mot Madla

449
Fløy sine målscorere mot Madla: Magnus Ask Mikkelsen (2), Torje Wichne og John Olav Norheim. Foto: Fløy IL på facebook.

Fløy cruiser videre på sin seiersmarsj: 8 seirer på rad og 10 totalt på 11 spilte kamper etter 4-1 seier borte mot Madla i Stavanger.

OBS: Neste runde (12.serierunde) blir kun oppdatert med kampresultater grunnet sommerferiepause, men vi er tilbake med kampanalyser/fakta fra den 13.serierunde (22.-28.juli)

Resultater 11.serierunde:

24/6: Sola – Halsen: 0-2

Fakta: Hjemmelagets spiller, Magnus Kristensen, fikk rødt kort etter 68 min etter to gule i kampen. Hans lagkamerat, Olav Andreas Lilleås, fikk direkte rødt kort i det 88.min.

Sola sin kaptein, Vegard Meling Nesse, har følgende kampanalyse å dele med oss: – Svært skuffande kamp sett med Sola auge. Sola opna best første 10 og burde tatt føringa allerede etter 30 sekund, men ein god redning fra Halsen keeperen gjer at da står 0-0. Etter 10 min så blir da altfor store strekk i lagdelane te Sola og Halsen tar meir øve. Halsen viser seg som eit godt, arbeidsomt og fintspelande lag til tross for ein blaut og tung bane og rett før pause så går dei fortjent opp i leiinga 1-0.

Etter kvilen så er det eit fortsatt halvtamt Sola lag som entrer banen og da er Halsen som vil mest og springt mest i 2 omg også. Og etter eit kvarter cirka ut i omgangen øker dei ledelsen og ting ser bekmørkt ut for Sola. Dagen blir enda verre når Sola etter sigande får to røde kort utover kampen.

Dette var ein kamp der Sola hadde ein «off-dag», og då blir da vanskelig når Halsen i tillegg speler sin beste bortekamp på over 5 år i følge treneren til Halsen, avslutter Meling Nesse på skrivende dialekt

Halsen sin spiller, Tobias Hem, har følgende kampanalyse:en jevn kamp som var preget av fryktelig bløt og dårlig bane. Vi tar ledelsen 1-0 etter et flott hodestøt av Iver Bleivik. Stillingen holder seg til pause. Sola fortsetter slik de gjorde i 1 omg med masse lange baller uten å skape de store sjansene. Isteden er det vi som tar ledelsen på en kontring, jeg blir spilt alene med keeper og vi går opp til 2-0. Sola pådrar seg 2 røde kort etter dette og seieren er aldri truet selv om de setter inn en siste sluttspurt, avslutter Hem til fotballnerd.no

24/6: Pors – Sandnes Ulf 2: 5-2

Fakta: «Man of the match»: Tobias Lauritsen, som scoret hatrick for Pors da laget vant 5-2 over Sandnes Ulf 2. Sandnes Ulf 2 har fortsatt ikke vunnet borte enda: 0-3-3

26/6: FK Tønsberg – Bryne 2: 4-0

Bryne 2 har tapt samtlige 6 bortekamper med en målforskjell på 8-27

24/6: Madla – Fløy: 1-4

Fakta: Hjemmelagets spiller, Thomas Vatland Leidland, fikk rødt kort i det 93 min, etter to gule i kampen. Magnus Ask Mikkelsen ble 2-målsscorer for Fløy.

bortelagets spiller, Dardan Dreshaj, har følgende kampanalyse å dele med oss:de fikk et mål hvor de satte igang et raskt innkast, så slo de et tidlig innlegg hvor vi ikke fulgte med og ledet 1-0. Etter det svarte vi minuttet etterpå med skåring. Så begynte vi med et veldig høyt og aggressivt høyt press etter det målet vi skårer, som gjør at Madla mister ball og vi skårer 1-2.

2 omgang har vi mye ball og er nærmere 5 og 6-1 enn Madla er 2-4. Vi vinner fortjent 4-1 på en vanskelig bortebane som mange lag kommer til å tape poeng på, avslutter Dreshaj til fotballnerd.no

24/6: Staal Jørpeland – Brodd: 1-2

Fakta: Brodd vant sin første bortekamp for sesongen!

hjemmelagets spiller, Even Østensen, har følgende kampanalyse til fotballnerd.no:Brodd åpnet best og skapte noen farligheter helt i starten av omgangen. Vi kom mer med i kampen men Brodd tok fortjent ledelsen. Vi hadde store muligheter til å utligne men vi var ikke gode nok foran mål. Andre omgang var vi mer med i kampen men Brodd straffer oss knallhardt når de kontrer inn det andre målet. Vi reduserer men alt i alt taper vi fortjent, avslutter Østensen

26/6: Viking 2 – Lura: 2-2

Lura står fortsatt uten borteseier etter 6 bortekamper – blitt 2 poeng borte.

28/6: Start 2 – Express: 3-0 (S: Sigurdsen 38,44, Ugland 68)

Tabellen: Fløy på toppen med 30 poeng på 11 kamper, mens Start 2 har 26 poeng på 2.plass.

I bunnen finner vi under streken: Lura (11p) Express (8p) Bryne 2 (7p) og Sandnes Ulf 2 (6p)

Toppscorere: Dardan Dreshaj, Fløy & Tobias Hem, Halsen, har begge 10 mål, mens Even Østensen, Staal Jørpeland, er på 3.plass med 9 mål