Avd. 3: Kampanalyser/fakta 15.runde: Målrik serierunde; 49 mål!

350

Brodd fikk den største seieren i denne målrike serieomgangen da laget vant hele 8-2 borte mot Bryne 2!

Resultater 15.serierunde:

5/8: Sola – FK Tønsberg 5-1

Bortelaget ledet 1-0 ved pause men Sola vant 5-1 til slutt!

5/8: Halsen – Viking 2 3-1

Hjemmelagets spiller, Brahian Stiven Mosquera, fikk direkte rødt kort etter 79 min på stillingen 3-1, som ble sluttresultatet

5/8: Express – Madla 4-4

8 forskjellige målscorere! Hjemmelagets kaptein, Tore Erik Skeimo Løvås, har følgende analyse av kampen: – Det var en kamp hvor vi leverer en solid prestasjon de første 75 minuttene av kampen. Vi leder 3-0 og kunne gjerne ha ledet mer. Deretter reduserer Madla til 1-3 på ett litt heldig innlegg som går direkte i mål.

2-3 scoringen kommer i kort tid etterpå. I det 89 minutt øker vi ledelsen igjen til 4-2 og det så ut til å gå mot hjemmeseier. Men to raske Madla scoringer etter dødball og tabbe gjør at sluttresultatet blir 4-4, avslutter Løvås til fotballnerd.no

5/8: Fløy – Lura 5-0

Fløy ledet 4-0 ved pause, etter bl.a. 2 scoringer av Dardan Dreshaj. Dreshaj har følgende analyse av kampen mot Lura: – Kampen startet som et fyrverkeri. Ledet tidlig. Vi hadde masse kombinasjonspill og spilte Lura ut flere ganger. Målene mine kom etter 43 minutt på en straffe, og 44 minutt på et brassespark i motsatt vinkel. Vi går ut til pause 4-0, og vinner kampen 5-0. Vi slapp til noen unggutter som tok vare på sjansen også. Vi var nærmere 6 og 7 enn at Lura var 5-1, avslutter Dreshaj til fotballnerd.no

6/8: Start 2 – Pors 3-5

Bortelagets toppscorer, Tobias Lauritsen, scoret ekte hatrick fra det 36.min til 42.min! Pors ledet 4-0 ved pause.

7/8: Sandnes Ulf 2 – Staal Jørpeland 5-3

Hjemmelagets spiller, Vegard Aasen, scoret hatrick, mens hans mer kjente lagkamerat, Bojoan Zajic, med fortid i bl.a. Vålerenga og Sarpsborg 08, scoret et mål.

7/8: Bryne 2 – Brodd 2-8

Hjemmelagets spiller, Geir Dahle Høyland, fikk direkte rødt kort etter 57 min, på stillingen 1-4.