Avd. 3: Resultater 10.runde: Fløy tok sin syvende strake seier med 3-1 over FK Tønsberg

380

Fløy IL, som mistet sin trener, Mattias Andersson, til Arendal Fotball, tok sin syvende strake seier i avd. 3. Den nye treneren, Nikola Trajkovic, fikk en pangstart da det ble 3-1 over FK Tønsberg.

Kampresultater 10.serierunde:

15/6: Brodd – Viking 2: 4-2

16/6: Lura – Madla: 2-1

Madla fikk sitt første bortetap for sesongen da det ble 2-1 tap for Lura. Hjemmelagets spiller, Michael Bekke, har følgende kampanalyse å gi oss:Det var en fysisk og tett kamp med mye dueller. Lura tok ledelsen ved Alf Jakob Aano på en dødball og presset på for en 2 – 0 scoring, men det ble ikke flere mål før pause. Madla kom høyere ut etter pause og fikk en tidlig scoring. Målet kom på nok en dødball. Vetle Høivik ble matchvinner med sin 2 – 1 scoring i det 55 minutt. Resten av kampen bar preg av at Madla pumpet mye langt mot sine to hodesterke spisser, mens Lura hadde mange gode overganger, men flere mål ble det ikke, avslutter Bekke til fotballnerd.no

17/6: Bryne 2 – Pors: 0-4

17/6: Halsen – Express: 2-1

hjemmelagets spiller, Tobias Hem, har følgende kampanalyse:En dårlig fotballkamp fra begge lag. Vi tar ledelsen på en dødball etter 20 min. Express kommer mer inn i kampen utover i omgangen. 2 omg er veldig rotete, Express slår mye langt og vi får ikke tak i ballen. Express utligner i det 89 minutt og det går mot poengdeling helt til Leo Rauan dukker opp 4 minutter på overtid og banker ballen i mål etter en dødball, avslutter Hem til fotballnerd.no

bortelagets spiller og kaptein, Tore Erik Skeimo Løvås, kommer med følgende analyse:Jeg ville si at Halsen åpnet klart best de første 30 minuttene og leder fortjent 1-0 etter mål på dødball. Vi tok helt over styringen i andre omgang hvor vi hadde mye ball og spilte oss til noen store sjangser. Vi får straffe like før slutt som vi dessverre bommer på, men samme man utlignet i det 90. Minutt. Vi har blod på tann og jager seiersmål, men vi slapp inn et mål på dødball på overtid. Svært skuffende, avslutter Løvås til fotballnerd.no

17/6: Fløy – FK Tønsberg: 3-1

Fløy vant sin femte strake hjemmeseier på like mange hjemmekamper. Her et kampreferat hentet fra klubbens facebook-side: Nikola Trajkovic fikk en best tenkelig debut som trener for Fløy med 3-1 seieren i lørdagens oppgjør mot FK Tønsberg. På grunn av karantener og skader måtte Nikola gjøre store endringer fra forrige helgs seier mot Pors, men gutta som fikk muligheten brukte den på beste måte.

Første omgang kladdet det noe for gutta fra start. Balltempoet var labert, og Tønsberg klarte ved noen anledninger å få brudd i gunstige posisjoner som skapte problemer for Fløyforsvaret. Men Fløygutta var ved flere anledninger farlig frampå, og det var en av disse som var foranledningen til Tønsberg-scoringen. Etter en stor Fløysjanse, ble ballen spilt direkte til den farlige Tønsberg-spissen Robin Hofer Dahl som med et glimrende mottak/medtak og scoret sikkert alene med Fløy-keeper Andreas Hoppestad etter 21 minutter. Resten av omgangen jobbet Tønsberggutta knallhardt, samtidig som våre gutter slet med pasningskvaliteten. Mot slutten av omgangen ble målscorer Dahl utvist etter at han noe uforståelig rev ned Magnus Hallandvik, som fikk gult kort, og dermed må stå over neste kamp borte mot Madla.

Som forrige hjemmekamp mot Sola, gjorde gutta kort prosess mot motstanderen i begynnelsen av andre omgang. Gutta tilrev seg et solid initiativ fra start, og etter fem minutter lå ballen i nettet etter at kaptein John Olav Norheim scoret sikkert fra kort hold etter vedvarende trykk i Tønsberg-feltet. Like etter fikk Fløy tildelt frispark fra 17-18 meter som Henrik Andersen klistret i krysset. Gutta fortsatte å trykke på etter å ha tatt ledelsen og halvveis i omgangen scoret Magnus Ask Mikkelsen på ekte «goalgetters» vis. Etter å ha fått et oppspill brukte han fysikken til å holde en Tønsberg-forsvarer unna før han skrudde ballen ned i hjørnet for keeper. Meget fin prestasjon. Fra da og ut kampen hadde Fløy meget bra kontroll over hendelsene, først og fremst fordi Tønsberg-gutta tydelig var slitne.

Denne gang er det grunn til å gi alle gutta ros for en meget sterk andre omgang. Henrik Andersen ble meget fortjent kåret til dagens Fløyspiller av Klubb 22. Magnus Ask Mikkelsen leverte også en meget sterk kamp med meget bra innsats kampen gjennom, og scoring i toppklasse. Forøvrig fikk Markus Martinsen sin debut på A-laget da han kom inn 10 minutter før slutt. Rægestimen leverte også et sterkt bidrag til dagens seier. Helhjertet støtte, også da det kladdet litt i første omgang, er utrolig viktig for gutta.

19/6: Staal Jørpeland – Start 2: 1-2

19/6: Sandnes Ulf 2 – Sola: 0-0

kamp fra 9.runde: Sola – Bryne 2: 5-1

«Man of the match» i kampen Sola – Bryne 2, var utvilsom innbytter, Morten Eriksen, som på de siste 30 min scoret hatrick. Først scoret han 2-0 målet, og deretter scoret han 4-1 og 5-1 målet foran 70 tilskuere på Sola Stadion mandag 12.juni. Bryne 2 har tapt samtlige 5 bortekamper så langt i sesongen.

Tabellen: 1. Fløy IL 27p, 2. Start 2, 23p og 3. Pors 18p

Toppscorer: Dardan Dreshaj, Fløy IL