AVD.4: Sogndal 2 vant 3-0 borte mot FK Fyllingsdalen.

RESULTATER NORSK TIPPING-LIGAEN AVD.4.

Sotra – Vardeneset 4-3:

Fotballnerd fekk følgande kampanalyser:

Sotra trenar Tommy Knarvik:
Kjekt med 3 poeng. Veldig fortjent seier. Spiller god fotball frem til 10 min igjen av kampen.
Holder på å gi i fra oss seieren med unødvendige situasjoner. Vi henger med i toppen, noe som er gledelig.

Vardeneset trenar Richard Enge:
Elendig fra start t slutt dessverre..

Stord – Viking 2 1-3:

Stord trenar Jòn Pàll Pàllmason:
Viking rundspillte oss i førsteomgang og leder fortjent 2-0. Me får tak i spelet i andre omgang og får noken gode sjanser for me skorer 1-2 også etterpå kontrar Viking inn 1-3 på slutten av kampen.

Førde – Varegg 2-2:

Fotballnerd fell følgande kampanalyser:

Førde trenar Bjørn Totland:
I dag er vi ineffektive. Vi må bli bedre i begge boksar. Då vinn vi.

Varegg spelar Thomas Antonio Vascas Ulvestad:
Godt kriget av Varegg.. Vi styrer det meste og skaper en god del sjanser men vi sliter med å sette de.
Men som vanlig gir vi vekk billige mål.

Øystese – Fana 1-5:

Fotballnerd fekk følgande kampanalyse:

Fana spelar Simen Brekkhus:
Da var ein kamp der det var mykje fram og tilbake i fyrste omgang, ingen av lagene som egentlig tok skikkelig tak.. men me stod i, gjorde noken endringa i pausen, og etterpå køyrde me over dei.. fullt fortjent

Tertnes – Lysekloster 0-1:

Tertnes trenar Budvik:
Jevn kamp,litt surt å ikke få med seg poeng!

FK Fyllingsdalen – Sogndal 2 0-3:

Måla til bortelaget vart scora av:
Ulrik Flo,Jens Hundere Øvreseth,Henrik Luggenes Furebotn.

Sogndal 2 spelar Erlend Hanssen Grov:
Me gjer ein gjennomført og solid kamp. Lojal mot kampplanen og enorm løpskraft frå heile laget. Leder 1-0 til pause, så hindrer stopparen deira Flo i 2.omgang og får raudt kort. Derfra og ut styrer me alt og har full kontroll på kampen.

Brodd – Brann 2 1-2:

Målet til heimelaget vart scora av:
Adonis Brahimi.
Nicholas Marthinussen,Marius Bildøy.

Brodd trenar Antonio Manuel Martins Da Silva:
First half to many individual mistakes. Many lost balls and the Brann boys manage very good to cause this and take advantage of it.
Good work from out keeper to let us go with the game and win second half.
We restart good but a corner gave them the second goal then was more difficult to come back. Anyway our players fight hard to try to change it and never gave up.
We had some chances to turn turn the game but unfortunaly we only scored once.
Congratulations to the young Brann team, they did a good match.
We need to analyze our performance and start to think in the next match.

Brann 2 trenar Morten Kalvenes:
Vi er klart best de første 60 minuttene og kampen bør med våre øyner være punktert.
Brodd har sine muligheter til å utligne siste 15-20 og vi har våre til å sette spikeren i kisten.
7 minutt på overtid blåses kampen av.