Avd. 5: Analyser/fakta 22.runde: 10-12 lag kjemper imot «nedrykksspøkelset»

541

Fra 2.plassen der Molde 2 er plassert, til 11.plass (og nedrykk) der Strindheim TF er lokalisert, er det kun 6 poeng som skiller! Dermed er det mange lag som kjemper en innbitt kamp for å unngå nedrykk til 4.div.

Verdal påførte avdelingsmesterne Stjørdals-Blink sitt tredje serietap, alle på bortebane.

Det blir en meget spennende serieavslutning der hovedfokuset er på nedrykksdramaet som utspiller seg i avd. 5.

- Annonse -

Resultater 22.serierunde:

22/9: Molde 2 – Mosjøen IL 3-0 

Mosjøen IL kjemper i likhet med mange andre lag, en innbitt kamp om å unngå nedrykk, og laget gikk på et tap borte mot Molde 2. Molde 2 ligger på en trygg plass, vil mange mene med 34 poeng, men lagene på nedrykksplass har 28 poeng eller mindre, og vi snakker her om kun 6 poeng som skiller 2.plass til 11.plass!

23/9: Orkla – Mo IL 4-3

Orkla FK tok en ny viktig seier for å være på rett side av «streken», mens Mo IL er å finne under.

les også: Avd. 1: Analyser/fakta 22.runde: Sprint-Jeløy og Holmen rykker ned

23/9: Verdal – Stjørdals-Blink 1-0

Verdal tok også en viktig seier og ligger nå på en 4.plass med 33 poeng. Seier mot avdelingsmesteren fra Stjørdal smakte nok ekstra godt denne dagen. Verdal har kun et hjemmetap denne sesongen. Adrian Krysian ble matchvinner med sin scoring etter 54 min.

Hjemmelagets spiller, Hans Kristian Nordvoll, opplevde å få 2 gule kort av dommer Rikhard Haugen Lyng (Kolstad Fotball) uten å ha vært på banen, det siste fikk han etter kampslutt utenfor dommerens garderobe. Dommeren var kun iført badehåndkle (!) da det andre gule kortet ble gitt, og dermed rødt! Begge gule kortene grunnet munnbruk, men ifølge fotball.no, er det blitt redusert til kun det første gule kortet som blir stående.

23/9: Tillerbyen – Træff 2-1

Tillerbyen tok også en viktig seier som tok laget så vidt over streken, mens Træff er et par poeng over Tillerbyen på tabellen. Træffs spiller, Alexander Andal Jonassen, får sitt andre gule kort etter 82 min og dermed rødt!

Tillerbyens kaptein, Magnus Bjerke, har følgende kampanalyse å gi oss: – Kampen åpner jevnspilt med to lag som er direkte i spillestilen. Tillerbyen går tidlig opp i ledelsen etter en flott avslutning. Træff skaper noen farlige målsjanser på dødball, men Tillerbyen klarer å stå imot. Utover i omgangen tar Tillerbyen over banespillet og klarer å bruke ballen langs bakken i større grad. 

2 omg starter med trykk fra Træff som utligner til 1-1 på dødball. Etterhvert tar Tillerbyen over banespillet og klarer utover i omgangen å rulle opp et par flotte angrep uten å få satt 2-1. 

10 min før slutt får Træff en utvisning og like etterpå går Tillerbyen opp i 2-1 på straffe. Træff prøve å skape en sluttspurt, men det blir aldri skapt de store sjansene. Tillerbyen vinner fortjent 2-1 og tar 3 viktige poeng, avslutter Bjerke til fotballnerd.no

23/9: Sverresborg – Strindheim TF 2-2

Sverresborg burde ha vunnet denne hjemmekampen, men det ble kun 2-2 mot Strindheim TF. Begge lagene er under streken, Sverresborg med 23 poeng, mens Strindheim TF er bokført med 28 poeng. Sverresborg bør vinne de resterende 4 kamper som gjenstår hvis laget skal ha en god sjanse til å unngå nedrykk.

hjemmelagets spiller og toppscorer, Jonas Tømmerdal Frøner, gir oss følgende analyse av kampen: – En jevnspilt kamp hvor Strindheim har et lite overtak. Leder litt ufortjent 2-0 til pause, og Strindheim tar etter hvert over kampen og får 2-2. Blir tøft å holde plassen, men vi har ikke gitt opp enda. Vinn eller forsvinn-kamp mot Steinkjer på lørdag. 4 cupfinaler igjen, tror vi må ha minst 10 poeng for å holde plassen, avslutter Tømmerdal Frøner til fotballnerd.no

les også: Avd. 6: Analyser/fakta 22.runde: Salangen rykker ned; Fu/Vo med ny viktig seier

24/9: Junkeren – Steinkjer 1-1

Steinkjer vant det første oppgjøret i juni med 4-2 hjemme.

25/9: Kolstad – Rosenborg 2 3-4

RBK 2 tok en viktig borteseier mot Kolstad og seieren tok laget på rett side av streken. Kolstad er på 3.plass med 33 poeng.

Erik Botheim ble matchvinner da han scoret 4-3 målet for RBK 2 i det 90.min, 3 min etter at Torbjørn Trøen utlignet til 3-3. Erik Botheim ble 2-målsscorer.

les også: Avd. 2: Analyser/fakta 22.runde: Redalen rykker ned etter 1-8 tap for Tynset!

Tabellen viser: Stjørdals-Blink med 53 poeng, Molde 2 har 34 poeng, mens Kolstad er på 3.plass med 33 poeng.

Under streken: Strindheim TF med 28 poeng, Mo IL med 27 poeng, Sverresborg med 23 poeng, og sist er Mosjøen IL med 22 poeng.

Toppscorer: Sondre Hopmark Stokke, Stjørdals-Blink, 27 mål

Erik Bjørkli Helgetun, Orkla FK, 22 mål

Jonas Tømmerdal Frøner, Sverresborg, 20 mål

les også: Avd. 3: Analyser/fakta 22.runde: Rundt 9 lag kjemper imot «nedrykksspøkelset»

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -