Avd. 5: Kampanalyser/fakta 14.runde: RBK 2 snudde 1-2 til 5-2 mot Junkeren i 2.omg

215

Stjørdals-Blink økte avstanden til 11 poeng på toppen av tabellen.

Resultater 14.serierunde:

28/7: Rosenborg 2 – Junkeren: 5-2

hjemmelagets spiller, Jonathan Alberto Levi, scoret hatrick i en kamp der bortelaget ledet 2-1 ved pause

30/7: Mo IL – Stjørdals-Blink: 1-2

bortelagets spiller, Sondre Hopmark Stokke, scoret begge målene. Blinks spiller, Jørgen Selnes Sollihaug, har følgende kampanalyse å gi: – Mo IL: Et lag jeg ikke blir klok på. Kanskje det beste laget vi har møtt i år, med unntak av RBK2 som stilte med halvt A-lag. Vi kom tidlig på hæla, med straffe imot etter 2 minutter. Keeper redder den, og vi henger fortsatt med. Tverrliggerskudd fra Mo like etter, og da våkner vi. Kampen er jevn etter det og fram til Mo går opp til 1-0 like etter pause. Derfra er det fullstendig enveiskjøring. Først kommer 1-1, før det blir stangskudd, tverrliggerskudd, redning på strek og feilaktig annullering av scoring. Tilslutt, akkurat i tide, kommer scoringen. Tre minutter på overtid! Utrolig deilig. At Mo ligger så langt ned på tabellen skjønner jeg ikke. De må variere voldsomt i prestasjonene. Blink på 75% i en omgang denne kampen, men tar tak etter hvilen og henter hjem 3 nydelige poeng, avslutter Sollihaug til fotballnerd.no