Avd.5: Resultater/kampanalyser 9.runde: Endelig vant Orkla FK!

425
Arnstein Buøy med ballen, scoret et av målene for Orkla FK. i 5-1 seieren borte mot Mo IL. Foto: Orkla FK, facebook

Etter 7 strake serietap, ble det en 5-1 seier borte mot Mo IL for Orkla FK. Toppscorer Erik Bjørkli Helgetun scoret 2 av målene. Årets første borteseier for Orkla FK.

Etter 5 kamper uten seier, vant Sverresborg 4-3 borte mot Strindheim. Også her scoret toppscorer, Jonas Tømmerdal Frøner 2 av målene for Sverresborg.

Resultater 9.serierunde:

10/6: Rosenborg 2 – Kolstad 0-2

10/6: Strindheim TF – Sverresborg 3-4

10/6: Træff – Tillerbyen 3-0

hjemmelagets spiller, Stian Hagbø Olsen, har følgende kampanalyse å gi: – Helt fortjent seier. Første omgang besto av veldig mange personlige feil fra Tillerbyen. Dette gjorde at vi fikk stått veldig høyt med laget og vant igjen ballen ofte høyt i banen. Var en personlig feil i Tillerbyen-forsvaret som bygget opp til 1-0. Vi burde skåret mer enn 2 mål i første omgang, men for lite trøkk på offensiv dødball gjorde at Tillerbyen fikk klarert ballen på 2 meter ved flere anledninger. En tydelig skuffet Tillerbyen-trener valgte å bytte allerede mot slutten av første omgang. Han la også om fra 3-5-2 til 4-3-3.

Vi gikk ut til 2.omgang og forventet at Tillerbyen skulle vise seg fra en annen side enn de gjorde i 1.omgang. De gikk ut med et høyere press, men hang ikke bra nok sammen til å kunne straffe oss. 2.omgang var jevnere enn 1.omgang, men Tillerbyen hadde kun 1 skikkelig farlig sjanse hvor vi klarte å renske unna på strek. Da de satset mer og mer utover i omgangen så etterlot de seg et stort bakrom som vi fikk utnyttet og hvor vi avgjorde kampen. Sier oss fornøyd med 3 poeng, 3 mål og 0 baklengs, avslutter Olsen til fotballnerd.no

10/6: Steinkjer – Junkeren 4-2

10/6: Stjørdals-Blink – Verdal 2-1

Verdals spiller, Erik Olsen, fikk direkte rødt kort etter 65 min

11/6: Mosjøen IL – Molde 2 2-1

11/6: Mo IL – Orkla 1-5

Orklas spiller, Knut Kåre Brøndbo, har følgende kampanalyse å gi til fotballnerd.no:Vi får en pangstart på kampen med scoring rett fra avspark og 0-2 etter 8 min. Sjansa te begge lag resten av omgangen, men vi går te pause med 0-2. I 2.omgang har vi bra kontroll på kampen, sleppe te Mo te få sjansa samtidig som vi kontre inn to mål som punktere kampen helt. Etter en grei prestasjon mot Blink sist uten å sitt igjen med poeng, va det godt med bra spill og 3 poeng i dag, avslutter Brøndbo