Avd. 6, 4.runde: Junkeren sendte Korsvoll hjem med 8-0 tap

542

Junkeren tok sin andre storseier i årets sesong etter 8-0 over Korsvoll. I 2.serierunde vant Junkeren 14-0 over Sortland. Frigg vant 2-0 borte mot Harstad, og har plassert seg på toppen av tabellen med 10 poeng, det samme som Fløya på 2.plass.

Lyn vant Oslo-oppgjøret 2-1 borte mot Grei, mens Skjervøy og Skarp spilte 3-3.

RESULTATER 4.SERIERUNDE:

Fløya – Finnsnes 0-0

223 tilskuere fikk se en målløs kamp på Fløya Arena

Sortland – Stålkameratene 2-4

Stian Celius Steffensen ble 2-målsscorer for bortelaget, mens Sortland står uten poeng etter 4 kamper.

Skjervøy – Skarp 3-3

Skjervøy tok sitt første poeng i årets serie.

rapport fra hjemmelagets kaptein og målsscorer, Reidar WaageJevn kamp som ender med 3-3. Skarp tar ledelsen, men Skjervøy snur til 2-1 inn til pause. Andre omgang er en stillingskrig der Skarp utligner før Øyvind Garfjell skrur inn et nydelig frispark fra hjørnet på 16-meteren. Skjervøy ser ut til å ta sine første 3 poeng for sesongen, men Sondre Flaat ville det annerledes. På overtid setter han en ball iskaldt bak Vik i Skjervøymålet på halv volley, meget god prestasjon av Skarp’s spydspiss. Skuffende poengtap for Skjervøy, selv om kampen var jevnspilt, avslutter Waage til fotballnerd.no

Grei – Lyn Toppf. 1-2

Hjemmelagets spiller, Petter Jacobsen Severeide, fikk sitt andre gule kort i det 82.min, dermed rødt og marsjordre. 5 gule kort ble delt ut i kampens 5 siste minutter. Lyns Adil Zahid ble matchvinner etter 58.min.

rapport fra Lyns, Joakim Pedersen Strand: Dette var en veldig rotete kamp. En knusktørr bane badet i sol ga begge lagene utfordringer i forhold til balltempo og touch og kampen gjennom preges nok av et lavt tempo. Grei med en klar kampplan, de skulle ligge kompakt og lavt og sette inn presset 10 m på egen banehalvdel. Det ga oss mye ballinnehav på deres banehalvdel, men samtidig utfordringer i å finne rom sentralt i banen. Likevel skapte vi noen sjanser ved at vi kommer oss rundt/bak dem på sidene og får innleggssituasjoner som blir halvfarlige. Målet vårt kommer etter et ballbrudd sentralt i banen og vi stormer frem i kontra og ruller opp et angrep på venstresiden hvor Bjarte Hovland klinker ballen i nærmeste kryss. Grei er relativt tamme i første omgang og det nærmeste de kommer er naturligvis noen få dødballer som vi har god kontroll på. Mye stygt spill kampen gjennom og vi får forøvrig en skade som følge av dette allerede etter 20 minutter.

Andre omgang preges i all hovedsak av kaos. Grei scorer etter et vakkert hodestøt på dødball, og vi svarer minuttet etter ved Adil Zahid som får et interessant treff på ballen fra 15 m i bue over keeper. 2-1. Resten av omgangen kan oppsummeres med stygge taklinger, amper stemning, en dommer som ikke evner å ta tak i kampen og to lag som bytter på å miste ball. Legg til ørten frispark, 5 bytter, 9 gule kort (1 rødt inni der) og amper stemning. Grei etablerer et visst form for press siste kvarteret da vi gir bort særs mange frispark og de pumper langt ved hver anledning. Heldigvis evner de ikke å utnytte disse og da vinner vi 2-1 på en møkkadag i en ordentlig slitekamp. Det smaker deilig!, avslutter Joakim til fotballnerd.no

Melbo – Senja 0-4

Innbytter Christer Johnsgård, scoret to mål for Senja, hvorav et på straffe.

Junkeren – Korsvoll 8-0

Korsvoll fikk Abdourahim Nuru P Secka utvist i det 50 min etter to gule kort. Korsvoll står uten poeng etter 4 kamper.

Rapport fra hjemmelagets kaptein og 2-målsscorer, Ivar Johannes Jakobsen Unhjem: Solid gjennomføring av oss. Og et svakt Korsvoll-lag. 8-0 var ikke et mål for mye. Men blir nok mye tøffere borte mot Finnsnes neste helg, så ingen grunn til å ta av. Mine mål: begge målene etter innlegg fra kant. Men jeg burde vel strengt tatt hatt noen flere mål, avslutter Unhjem til fotballnerd.no

Harstad – Frigg Oslo 0-2

rapport fra Friggs, Jostein Lundemoen: En god bortekamp av oss i en kamp som ga oss alle fire årstider værmessig i løpet av første omgang. Harstad etterlot seg mye rom da de gikk i angrep og vi straffet dem to ganger første halvtimen som satte kampen for oss. Resten av kampen kontrollerte vi godt og burde også økt ytterligere med et mål eller to til, avslutter Lundemoen til fotballnerd.no