Avd. 6: Junkeren vant 14-0 (!) over Sortland

532
Startsoppstilling IK Junkeren før avspark mot Sortland. Foto: IK Junkeren på facebook

RESULTATER 2.SERIERUNDE:

Fløya – Lyn Toppf. 3-1

bortelagets kaptein på Lyn, Benjamin Nessjø Nyheim, gir oss følgende kampanalyse etter 3-1 tapet: Jevn førsteomgang der uavgjort til pause er et greit resultat. Ingen av lagene skaper noe spesielt. Fløya scorer etter litt frem og tilbake etter en corner, vi scorer etter et pent angrep like før pause.

Får et utrolig unødvendig mål i mot like etter pause pga flere tabber, og derifra og ut må vi jakte scoring. Synd, da vi følte at vi tok kontroll på kampen. Vi har mye ball utover i 2.omg, men sliter med å skape store målsjanser, og må satse fremover, slik at Fløya til slutt punkterer kampen, avslutter Nyheim til fotballnerd.no
hjemmelagets kaptein, Andreas Arntzen, kommer med følgende rapport: Det var stor stas for alle oss i dugnadsklubben Fløya å få selveste Lyn på besøk. Men med solkrem og badeshorts i trillekofferten, var nok spillerne litt utilpass nord for Majorstua, i møte med snø, kuldegrader og frosne baller (fotballer). Vi gjorde vårt beste for å varme, og tilbydde både pledd, kaffe og nydelig fløyafotball.
Det var to spillende lag med stor respekt for hverandre som møttes i helga. Vi går til pause på stillingen 1-1 og første omgang er preget av mye ballinnehav til begge lag, der de scorer på sin eneste sjanse. Etter at vi går opp til 2-1 føler jeg vi kontrollerer kampen greit, og er nærmere 3-1 enn Lyn er utligning. Når vi så får den tredje scoringen er det kjørt, og med litt trening alene med keeper kunne vi fort vunnet enda mer. Nå blir det godt med en rolig treningsuke, 3 kamper på 8 dager tar på for glade amatører. Vi takker Lyn for kampen og ser fram til Korsvoll borte neste helg!, avslutter Arntzen til fotballnerd.no

Melbo – Korsvoll 4-1

hjemmelagets spiller, Ruben Kristian Tollefsen, fikk sitt andre gule kort i matchen i det 63.min, dermed marsjordre på stillingen 2-1 foran 250 tilskuere på Havfisk Stadion

Stålkam. – Grei 3-1

Alexander Iversen scoret to av målene for hjemmelaget

Harstad – Finnsnes 2-2

hjemmelagets Lauri Samuli Laitila reddet et poeng med sin 2-2 scoring i det 90.min for Harstad

Junkeren – Sortland 14-0

8-0 ved pause i en kamp der kaptein Ivar Johannes Jakobsen Unhjem scoret 5 av målene, mens Emil Pettersen scoret hattrick foran 104 tilskuere i Nordlandshallen

rapport fra 5-målsscoreren og kaptein, Jakobsen Unhjem: Vi trudde på en tett og jevn kamp på forhånd, så sjeldent har vi vært mer overraska over korsn kampen blei. Sortland va fryktelig svak, mens vi va god. Målan mine kom på alle mulige måta, og det kunne blitt enda flere mål. Men må si oss fornøyd med 14-0, og selvfølgelig e æ fornøyd med 5 mål. Men ingen vits å tru vi e verdensmestera selv om vi vant stort, avslutter Jakobsen Unhjem til fotballnerd.no

Skjervøy – Senja 2-3

hjemmelaget ledet 2-0, men Erlend Fossbakk Lian ble matchvinner for Senja med sin scoring 5 min før slutt.

Skarp – Frigg Oslo 1-1

bortelagets spiller, Vital Curtis Kaba, reddet et poeng for Frigg da han utliknet til 1-1 i det 90.min