Avd. 6: Kampanalyser 17.runde: Mjølner og Senja vant sine kamper

282
Kim-Andrè Brenna, Fu/Vo (t.h.), i duell med en Sortland-spiller. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Mjølner vant igjen, denne gangen borte mot bunnlaget Skjervøy. Hjemmelaget gjorde en meget god kamp mot serielederen, men tapte til slutt 2-4.

Alta 2 vant bunnoppgjøret mot Tromsø 2 1-0, i en kamp der 2 spillere ble utvist i sluttminuttene.

Skedsmo har 7 strake kamper uten seier – borte mot Senja ble det et 2-0 tap.

Resultater 17.serierunde:

19/8: Skjervøy – Mjølner 2-4

9 kamper på rad uten tap for serieleder Mjølner hvorav 8 seirer! Mjølner vant også første seriemøte hjemme, da med 5-1. Mjølner er eneste laget i avdelingen som er ubeseiret på bortebane: 8-1-0

hjemmelagets kaptein, Reidar Waage, har følgende kampanalyse å by på: – Mjølner kommer alt for enkelt til ved 2 anledninger og da fornekter ikke serielederen seg, 0-2 etter halvspilt første omgang. Skjervøy er det førende laget og det er ingenting og si på at vi reduserer til 1-2. Rett etter reduseringen går Mjølner i angrep og øker til 1-3. Skjervøy fortsetter kjøret og reduserer igjen til 2-3 på straffespark. 2-3 til pause noe Mjølner må si seg meget fornøyd med.

2. omgang der Skjervøy stort sett har et overtak hele omgangen. Burde ha utlignet midt i omgangen, men forsøket blir avverget til hjørnespark. Skjervøy ofrer etterhvert mange for å kunne utligne og det medfører store kontringer til Mjølner, kontringer Mjølner burde ha punktert med, men keeperen til Skjervøy gjør flere mesterlige redninger.

2-4 på overtid da Skjervøy står igjen med mye folk oppe. Serielederen viser muskler med å vinne på en dag der alle på Skjervøy føler at de hadde fortjent minst 1 poeng, avslutter Waage til fotballnerd.no

19/8: Senja – Skedsmo 2-0

Christer Johnsgård scoret begge målene for Senja

bortelagets kaptein, Simen Martinussen Rustadbakken, har følgende analyse av kampen mot Senja:  – Jeg syns vi egentlig spiller en OK bortekamp mot et bra lag, men vi sliter med å skape sjanser om dagen, og har litt marginer mot oss, så da endte det nok en gang uten seier. Vi får bare fortsette å jobbe på, så kommer forhåpentligvis seieren, avslutter Rustadbakken til fotballnerd.no

20/8: Funnefoss/Vormsund – Sortland 1-3

avdelingens toppscorer, Kim-Andrè Brenna, scoret hjemmelagets mål, les referat her: Avd. 6: Sortland vant fortjent i bortemøte med Funnefoss/Vormsund; vant 3-1

20/8: Lillestrøm 2 – Salangen 3-1

hjemmelagets spiller, Sivert Eriksen Westerlund, fikk gult kort i det 68.min, men direkte rødt kort i det 81.min av kampen.

20/8: Harstad – Lørenskog 1-3

hjemmelagets spiller, Niklas Michael Krane Antonsen, fikk sin debut fra start foran 124 tilskuere på Harstad Stadion

bortelagets spiller, Lars Følstad, har følgende analyse av kampen i Harstad: – Er veldig fornøyd med kampen mot Harstad. Jeg synes vi har et godt grep på Harstad gjennom hele kampen. Vi er sterke i duellspillet, er godt organisert defensivt og skaper et brukbart antall sjanser mot et godt Harstad-lag. I 2. omgang frem til utligningen er vi satt under et lite press, men slipper til få sjanser. Synes vi viser god moral, i forhold til andre kamper, og er bedre enn Harstad etter deres utligning. Scorer så to mål og fortsetter å skape sjanser. Synes vi er bedre enn Harstad i store deler av kampen, og mener at vi vinner fortjent, avslutter Følstad til fotballnerd.no

20/8: Skjetten – Fløya 1-3

bortelagets spiller, Espen Berthung, fikk direkte rødt kort i det 90.min av kampen.

hjemmelagets kaptein, Andreas Eriksen, har følgende analyse av 1-3 tapet: – Det ble dessverre tap ja. Jeg syns vi starter kampen bra og er det beste laget de første 30 uten at vi skaper noen store sjanser, så slipper vi inn to billige mål rett før pause, det ene er soleklart frispark i forkant. I 2.omgang styrer vi mye syns jeg og får til slutt en redusering. Men vi klarer heller ikke nå å skape det kjempe presset vi vil og ikke de store sjansene heller, så da blir det tap, avslutter Eriksen til fotballnerd.no

21/8: Alta 2 – Tromsø 2 1-0

Alta 2 vant bunnoppgjøret mot Tromsø 2, der begge lagene fikk hver sin spiller utvist etter 90 min. Først bortelagets spiller, Martin Andrè Berg, og deretter hjemmelagets spiller, el Hadji Makhtar Thioune (2 gule). Hjemmelagets scoring kom ved Andreas Fladseth Markussen i det 90.min.