Avd. 6: Kampanalyser/fakta 9.runde: Første hjemmeseier for Fu/Vo – vant 4-1 over Skjervøy

448

Funnefoss/Vormsund innkasserte sin første hjemmeseier da laget vant 4-1 over Skjervøy. Lagets toppscorer, Kim-Andrè Brenna, scoret årets første hatrick!

Lillestrøm 2 tok sin første seier for året da laget vant 1-0 borte mot Alta 2.

Skedsmo fikk en ny seier etter å ha spilt 2 uavgjorte kamper på rad: Borte mot Harstad ble det 2-1 seier, og har nå en 5-poengsluke til Mjølner på 2.plass.

Resultater 9.serierunde:

10.06: Fløya -Sortland 0-1 (S: Andorsen 55)

Sortlands spiller, Frode Rajiv Andorsen ble matchvinner med kampens eneste scoring i det 55.min. Hjemmelaget fikk sin spiller, Morten Mathias Larssen Mathisen, utvist med direkte rødt kort etter 35 min. Sortland er ubeseiret borte etter 2 seirer og 2 uavgjorte kamper.

10.06: Tromsø 2 – Mjølner 0-2 (M: Johnsen 24, Henriksen 75)

Tromsø 2 sliter hjemme og har 2 poeng på sine 5 hjemmekamper. Mjølner har full pott på sine 5 bortekamper, mens laget sliter hjemme.

Mjølners keeper, Daniel Dehnes Ravneng, har følgende kampanalyse å gi:Jeg hadde for såvidt relativt lite å gjøre. Vi ligger bra defensivt i andre omgang, hvor TIL2 har mye ball, men det er ikke no sluttprodukt. Første omgang er mye bedre fra vår side offensivt. Vi viser kanskje litt mer rutine enn Tromsø jr spillerne. De farlighetene de hadde var stort sett dødball, hvor det var svakt fra vår side, avslutter Ravneng til fotballnerd.no

11.06: Alta 2 – Lillestrøm 2 0-1 (L: Olsen 20)

LSK 2 tok sin første seier for året da laget vant i Alta.

11.06: Skjetten – Senja 2-1 (S: Eriksen 71, Tvedte 75 /S: Kildalsen 52)

Skjetten vant kampen 2-1 på tross av at laget måtte spille med 10 mann fra det 8.min, da lagets spiller, Fabian Oemoya Egbele fikk rødt kort, etter å ha pådratt seg 2 gule i starten av kampen!

Skjettens spiller, Andreas Eriksen, har følgende kampanalyse:ja det ble seier, veldig deilig!! Starten på kampen ble vanskelig for vår del, da vi får rødt kort før det er spilt 10 min. Det ser ut som en soleklar feil fra dommeren sin side, men trenger ikke gå mer inn på det nå. Men vi kjemper oss godt inn i kampen og jeg syns ikke vi er noe dårligere en Senja. Går til pause med 0-0, etter en ganske så jevnspilt 1.omgang.

2 omgang starter Senja best og skaper en del sjanser før de går opp i 0-1 ledelse. Etter målet dems mener jeg vi er klart bedre, vi kriger godt og jobber bra sammen. 1-1 kommer etter innlegg fra venstre og Tvedte stusser videre til meg som får en ganske grei jobb med å sette den alene med keeper. Vi forsetter presset og får betalt etter en corner hvor Tvedte til slutt får headet i mål. Resten av kampen er jevnspilt og vi vinner fortjent syns jeg, avslutter Eriksen til fotballnerd.no

Senjas spiller, Markus Johnsgård, har følgende oppsummering av kampen:Kampen starter veldig bra. Vi får en straffe og Skjetten får et rødt kort. Uheldigvis bommer vi på straffen, men vi spiller resten av kampen mot 10 mann, så det burde være gode muligheter. Vi spiller bra i 1. omgang og kommer til flere sjanser vi burde score på, men vi er for dårlig på siste tredjedel.

Og i starten av 2. omgang fortsetter vi å spille god fotball og skaper flere gode sjanser, i tillegg scorer vi på dødball. Vi styrer så og si hele kampen og har bra kontroll, sett bort fra 5 svake minutter midt i 2. omgang da Skjetten snur kampen til 2-1. Etter det begynner vi å slå mere langt og legger om til 3 bak, men vi klarer ikke å sette ballen i mål. Vi burde ha punktert kampen mye tidligere og vunnet kontrollert, men som sagt er vi for dårlige foran begge målene, og det er der målene scores. Så er det selvfølgelig svært skuffende å tape kampen når vi spiller 11 mot 10 og har flere sjanser til å avgjøre kampen, avslutter Johnsgård til fotballnerd.no

11.06: Harstad – Skedsmo 1-2 (H: Andersen 22 /S: Wang 72, Rustadbakken 85 str)

Skedsmo er fortsatt ubeseiret som det eneste laget i avdelingen: 7-2-0

fotballnerd.no fikk følgende kampanalyse fra Skedsmo sin spiller og kaptein, Simen Martinussen Rustadbakken: – Kampen kan oppsummeres ganske enkelt med at Harstad var et godt lag, og de var best i store deler av første omgangen.

Men vi viser hva som bor i oss i andre omgang når vi snur kampen og vinner 1-2. Nå har vi altså ikke tapt en seriekamp på over 1 år, det er sterkt! Målet mitt var et straffespark som Sondre Karterud skaffer på en offensiv dødball da han blir dyttet i ryggen. Keeper går riktig på straffesparket, men heldigvis var den langt nok i hjørnet, avslutter Rustadbakken

11.06: Funnefoss/Vormsund – Skjervøy 4-1 (FV: Brenna 9,24,78, Skolbekken 46/S: Mikkelsen 30)

Endelig vant Fu/Vo hjemme der Kim-Andrè Brenna noterte seg for årets første hatrick.

hjemmelagets trener, Ørjan Heiberg, har følgende kampanalyse til fotballnerd.no:Kontroll i 90 min. 12-2 i målsjanser og en solid kamp av gutta. Godt og fortjent for Kim med 3 mål. Hele troppen gjør en god innsats, det gir oss 3 deilige poeng og årets første hjemmeseier, avslutter Heiberg

lagets toppscorer, Kim-Andrè Brenna, kommer med følgende kampanalyse:Jeg syns vi står godt i 90 minutter. Dette er nok det beste vi har gjort i år med tanke på vi er bunnsolide defensivt og at vi endelig tør og evner å sette et godt offensivt trykk! Pluss at vi skaper mye mer enn hva vi har gjort tidligere. Føltes som om vi var nærmere 5-6 mål enn de var sitt andre. Når det gjelder mine tre mål så var det godt at avslutningene begynner å sitte. Formen har egentlig vært bra denne sesongen, men scoringene har uteblitt. Satser på at kampen i dag var forløsende og at målene kommer jevnt og trutt fremover, avslutter Brenna til fotballnerd.no

Kim-Andrè Brenna scoret hatrick mot Skjervøy. Foto: Morten Heiberg, nesinfo

bortelagets spiller og kaptein på Skjervøy, Reidar Waage, har følgende analyse å komme med: – En førsteomgang der Fu/Vo går rett i strupen på Skjervøy og utnytter vår dårlige erfaring på gress. Som om ikke underlaget var mot vår fordel hadde de også en Kim Brenna som rett og slett satte fyr på vårt forsvar med mange gode løp. Brenna terroriserer oss til tider og det får de også betalt for etterhvert. 2-0 og vi kjemper oss inn i kampen etter en meget god prestasjon at Alexander Mikkelsen, han raider gjennom forsvaret og redusere til 2-1.

Andre omgang er minuttet gammelt da Fu/Vo blir tildelt et frispark rett utafor vår egen 16 meter etter litt dårlig skofeste på vår stopper. Frisparket slås inn og en spiller nikker inn 3-1. Lufta går litt ut av Skjervøy, men vi klarer å skape et viss trykk utover i omgangen, men når vi er på gang scorer nok engang Fu/Vo og kampen er over, 4-1. En god motstander som vi forventet å kunne stille opp mer mot, men kvaliteten i vårt lag holdt rett og slett ikke.

Takk til Fu/Vo som hjalp oss til Gardermoen da bussen vår ikke dukket opp. De skal få pølser og brus FØR returkampen i nord, avslutter Waage til fotballnerd.no

11.06: Lørenskog – Salangen 5-0 (L: Arjona 21,61, Bjørndalen 46, Kvalheim 73, Singh 84)

Lørenskog sin spiller og kaptein, Mats Solberg, har sin kampanalyse klar: – Vi fortsetter i samme spor som mot Sortland i forrige runde. Vi tar tak i kampen fra start og styrer egentlig alt fra start til slutt. Vi har slitt med å omsette sjansene vi har hatt de siste kampene, men nå løsnet det endelig. Salangen var egentlig aldri i nærheten. Vi var gode i går og moro at 4 av guttene kommer på scoringslisten, avslutter Solberg til fotballnerd.no