Avis: BVB-spillerne har fått forbud mot å håndhilse

105
Publikum på Signal Iduna Park fikk se en helt usannsynlig unormal fotballkamp i Champions League tirsdag. (Foto: Wikimedia Commons)

Ifølge tyske Bild skal Borussia Dortmund-treneren Lucien Favre gitt spillerne forbud mot håndhilse, etter at det florer med sykdom i troppen.

Borussia Dortmund har savnet flere av spillere de siste kampene, da flere sliter med sykdom i troppen.  En av de som sliter med sykdom er klubb-kapteinen Marco Reus, som ikke var å se i Champions League-kampen mot Inter, han var også ikke spilleklar mot Schalke.

- Annonse -

Lagets trener Lucien Favre har nå tatt konsekvensen og har ifølge den tyske avisen Bild gitt forbudt til spillerne på laget fra å gi håndtrykk til hverandre eller på annen måte ha fysisk kontakt. Dortmund har hatt veldig vanskelig for å finne formen i det siste og har vunnet bare en av de fem siste Bundesliga-kampene, samtidig som de også måtte beseire seg 0-2 i kampen mot Inter.

Neste oppgave for Die Borussen er i morgen, der de møter Borussia Mönchengladbach i andre runde av den tyske DFB-cupen. Kampen spilles hjemme på Signal Iduna Park med kampstart kl. 20.45.

Kommentarer

kommentarer