Avis: Chelsea-midtstopper ønsket av Barcelona og Roma

272
Antonio Rüdiger. Bilde: Granada, Wikimedia.

Chelseas midtstopper Antonio Rüdiger skal være ettertraktet hos flere andre klubber. Dette beretter den tyske sportsavisen kicker.

Avisen beretter at Barcelona og Rüdigers tidligere klubb Roma skal være blant de interesserte klubbene. Klubbene skal ønske å låne midtstopperen. I tillegg skal en Premier League-klubb og en europeisk storklubb som ikke nevnes ved navn, befatte seg med Rüdiger.

Midtstopperen har falt i Chelseas hierarki. I den første Premier League-kampen mot Brighton satt Rüdiger på benken. Mot Liverpool var han ikke i troppen. Det samme gjelder for onsdagens League Cup-kamp mot Barnsley. For øyeblikket ser 27-åringen ut til å være bak Andreas Christensen, Kurt Zouma, Thiago Silva og Fikayo Tomori i køen.

Rüdiger skal være betenkt på grunn av situasjonen. Den tyske landslagsspilleren ønsker å spille så mye som mulig, også for å ikke miste plassen i den tyske troppen før EM i 2021.

- Annonse -

Midtstopperens kontrakt med Chelsea varer fram til sommeren 2022.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -