Avis: Juventus er klare for å selge Cristiano Ronaldo

629
Cristiano Ronaldo. Bilde: Анна Нэсси, Wikimedia.

De regjerende italienske mestrene Juventus skal være klare for å selge Cristiano Ronaldo. Dette beretter avisen  Corriere dello sport.

Ronaldo kom i 2018 fra Real Madrid for over 115 millioner euro til Juventus. Målsettingen var tydelig: Superstjernen skulle lede italienerne til Champions League-gull.

Nesten tre år senere kan det fastslås at målet ikke ble nådd. I den første sesongen etter Ronaldos ankomst nådde Juventus kvartfinalen. De siste to årene røk klubben ut i åttedelsfinalen. Ajax, Lyon og Porte ble for sterke for den italienske storklubben.

Les også: Klaesson om landslagsuttaket: – Det kom som et sjokk

- Annonse -

Riktignok vant Juventus serien i både 2019 og 2020, men med tanke på Ronaldos høye lønn er regnskapet lite lønnsomt for Juventus hvis økonomi ble rammet av pandemien. Samtidig varer portugiserens kontrakt fram til sommeren 2022. Det kommende overgangsvinduet er dermed Juventus’ siste mulighet til å få en god overgangssum for 35-åringen.

Det er uvisst hvor Ronaldo ender opp ved et eventuelt salg. I det siste har det oppstått rykter rundt en retur til Real Madrid og rundt en overgang til Paris Saint-Germain.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -