Avis: Kane vil forlate Spurs om laget ikke blir topp fire

284
Harry Kane. Bilde: Кирилл Венедиктов, Wikimedia.

Avisen The Athletic skriver at Harry Kane ønsker å forlate Tottenham om laget ikke klarer å kvalifisere seg til Champions League.

Avisen beretter at Kane er frustrert over å ikke vinne noen trofeer med klubben. Om 2021/22-sesongen blir den andre på rad uten deltakelse i Champions League, skal 27-åringen være klar for en ny utfordring.

Les også: Ny FFK-låt til seriestarten

Selv om en overgang til utlandet er mulig, skal Manchester-klubbene City og United være de mest sannsynlige alternativene til å bli Kanes nye arbeidsgiver. Kane har imidlertid kontrakt fram til sommeren 2024 og kan dermed koste godt over 1 milliard kroner.

- Annonse -

Spissen har vist i flere år at han er essensiell for Spurs. I 328 kamper for klubben har Kane scoret 217 mål – kun Jimmy Greaves har scoret flere mål for klubben. I 2020/21-sesongen har Kane 29 mål og 16 målgivende i 41 offisielle kamper. Han er for øyeblikket spilleren med både flest mål og flest målgivende i Premier League denne sesongen.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -