Bale scorer to i enkel seier for Real Madrid

Estadio Anoeta i San Sebastian er ikke sted man bare reiser til for å hente 3 poeng. Selv ikke om man heter Real Madrid. Spesielt ikke når man mangler Ronaldo, Benzema, Modric og Navas. Uansett så er erstatterne gode nok, men Real Soceidad hjemme er aldri enkelt. Til tross for skadefravær så velger Zidane og beholde både Isco og James på benken. Mye tyder på at James er i ferd med å forsvinne fra Los Blancos. Chelsea og PSG er aktuelle kandidater.

Lagene:
Real Sociedad: Rulli – Zaldua, Mikel, Martinez, Yuri – Illarmendi, Bergara – Concha, Zurutuza, Oyarzabal – Juanmi
Real Madrid: Casilla – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – Kovacic, Casemiro, Kroos – Asensio, Morata, Bale.

Det tok bare et og et halvt minutt for bortelaget var i føringen. Et perfekt innlegg fra Carvajal, der Bale får gå opp relativt uforstyrret og heade inn 1-0. En pen scoring, men det må være lov å stille spørsmål om stopperspillet. Stopperne til Sociedad var der, men en meter unna og Bale kunne gå opp upresset. Den nærmeste halve timen skjedde det veldig lite. Kroos hadde et bra skudd, men Rulli reddet greit. Hjemmelaget får en gylden mulighet til å utlikne, da Illarmendi blir spilt gjennom. Han vil nok være uegositisk og legger ballen inn foran mål, der ingen dukker opp. Han hadde en stor mulighet til å score selv. Etter ca. 40 minutter slår Varane en kjempepasning til Asensio som kommer alene med Rulli og lobber elegant over. Det står 2-0 til pause, veldig fortjent.

Andre omgang starter med et par straffesituasjoner. Først er de hjemmelaget som roper på straffe, men den hadde nok vært litt billig. Rett etter er det Morata som vil ha straffe, men han får i stedet gult for filming. Begge situasjonene var nok riktig tolket av dommeren. Etter 10 minutter kommer Wilian Jose inn for hjemmelaget. Nyervervelsen fra Las Palmas. Det blir en omgang uten de helt store situasjonene. Asensio var et positivt innslag. Bale gjorde jobben sin etter halvannet minutt, ellers så var han ikke veldig dominerende helt til han i siste sekund setter inn 3-0. En grei seier og 3 poeng for Real Madrid.