Balotelli stjal overskriftene

107

Balotelli stjal overskriftene

Og det gjorde han bokstavelig talt.

Liverpool slet en stund med å få hull på byllen i første utslagsrunde av Europaligaen hjemme mot Besiktas. Tyrkerne presset lenge hjemmelaget høyt opp i banen slik at det ble en jevn og tøff kamp. Liverpool var likevel strået hvassere og burde ha tatt ledelsen etter 49 minutter da Lallana snublet en retur fra Besiktas keeper over på imponerende vis.

Etter 85 spilte minutter går Merseyside-klubbens talentfulle Jordan Ibe overende innenfor Besiktas sekstenmeter. Dommeren peker på straffemerket og rødtrøyene krangler om hvem som skal få muligheten til å bli matchvinner. Til Jordan Henderson og Daniel Sturridges tydelige misnøye ender det med Mario Balotelli. Heldigvis for italieneren gjør han som han har gjort så mange ganger før i karrieren, han scorer mål på straffespark. Den kontroversielle angriperen sender Cenk Gönen i Besiktas-buret til høyre mens han kaldt sender ballen til venstre side av målet.

Liverpool har med det sikret seg et brukbart utgangspunkt til den påfølgende heksegryten av et oppgjør i Istanbul om en uke.

- Annonse -

Kilder: Liverpool sin hjemmeside

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -