Real Betis Balompié – FC Barcelona 0-2. Scoringer: Raktic (50), Suarez (81)
Dommer: Antonio Mateu Lahoz
Lagene:
Betis: Adan – Westermann, Montoya, Gonzalez, Pezzella – Petros, N’Daye, Joaquin (Portillo), Ceballos (Musonda), Cejudo – Castro (van Wolfswinkel)
FCB: Bravo (Ter Stegen) – Alves (Roberto), Piquet, Mascherano, Alba – Raktic (Arda), Busquets, Iniesta – Messi, Suarez, Neymar

Tidligere i dag har både Atletico og Real vunnet sine kamper, noe som betyr at kun seier er godt nok for gjestene fra Barcelona. Første omgang er relativt sjansefattig. Ikke mange gode forsøk å spore fra noen av lagene. Neymar har en brukbar vending og skudd som reddes bra av Adan. Utover det er det lite som lukter mål. MSN var alle ganske anonyme i første omgang. Kortene sitter løst og det ble delt ut hele 7 gule i første omgang. 4 til hjemmelaget og 3 til gjestene. Westermann var så uheldig at han fikk 2 av Betis sine gule og måtte forlate banen etter 35 minutter.

Andre omgang startet litt friskere og Suarez har en god mulighet allerede et par minutter ut i omgangen. Det første målet får vi etter 5 minutters spill i andre omgang. Adan og Pezzella kommuniserer ikke godt nok på et innlegg fra kanten og Raktic står bak og drar nytte av rotet i forsvaret. Får ballen rett i beina og har en grei oppgave med å sette inn 1-0. Suarez har lyst på et mål i denne kampen også. Langt friskere i andre omgang, og han har et par som burde ha blitt tellende. Alene med Adan, men klarer ikke å overliste han. Men etter 81 minutter, da Messi spaserer rundt, spiller litt ball på tvers, det hele ser egentlig ganske bedagelig og rolig ut. Plutselig starter Suarez, og Messi har åpningen forbi forsvaret og der feiler ikke toppscoreren 2-0. Fantasatisk pasning av Messi.

Dette var en kamp det var særdeles viktig for Barcelona å vinne. De vinner komfortabelt, men det er ikke stort tempo og innsatsen ser av og til ganske laber ut. Men de har kontroll og 74,6 % ballinnehav og sjansestatisikken viser 11-2 i Barcelonas favør. 3 poeng og fortsatt serieledelse til Barcelona. De var ikke utslitte etter denne kampen, som de spiller med en mann mer i 55 minutter. Betis ligger litt i ingenmannsland og har vel egentlig greid det de hadde som mål, ca. midt på tabellen.