Barcelona-back ute i nærmere tre uker

207

Lucas Digne ble skadet i Frankrikes vennskapskamp mot Columbia, og forventes å være tilbake i spill om tre uker.

FC Barcelona må klare seg uten Lucas Digne i tre uker. Det ble klart etter at franskmannen ble skadet i vennskapskampen mot Columbia, en kamp Frankrike gikk på ett 3-2 tap i forrige uke. Spilleren ble byttet ut i det 76 minutter. Etter kampen fortalte spilleren selv at det ikke var noe alvorlig skadet, men at han ikke er tilbake for om tre uker.

Håpet er at franskmannen vil være klar for La Liga-kampen mot Celta Vigo i La Liga den 17.april. Fire dager senere spiller Barcelona sesongens viktigste kamp så langt, når FC Barcelona skal spille finale i Copa del Rey mot Sevilla den 21.april.

Lucas Digne er vanligvis andre valget på venstrebacken til Barcelona bak Jordi Alba. Men med de mange kampene i både La Liga, Champions League og Copa del Rey finalen i vente, kunne Lucas Digne ellers ser frem til noen spille minutter i fremtiden. Samtidig er den spanske klubben sårbar om Alba blir skadet.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -