Barcelona kan sikre tittelen denne uken!

100

(Foto: AS – Barca 6 kamper unna trippel).

Barcelona trenger kun 6 poeng for å sikre tittelen i La Liga. Alaves venter borte på tirsdag og Levante hjemme på lørdag. Seier i begge disse kampene kan gjøre at La Liga tittelen er sikret allerede før semifinalen i Champions League mot Liverpool. Dette er gitt at Atletico Madrid vinner sine kamper mot Valencia og Valladolid.

Det er åpnebart en fordel med tanke på at Liverpool mest trolig kommer til å kjempe for ligamesterskapet i England helt til siste kamp er spilt. Første CL-semifinale spilles på Camp Nou onsdag 1. mai. Det er 4 dager etter siste seriekamp mot Levante. En kamp Barcelona bør vinne selv med et redusert mannskap. Om de sikrer seriemesterskapet på lørdag, kommer de fleste av førstelagsspillerne få hvile i bortekampen mot Celta den 4. mai. noe som gir en ganske uthvilt elever til kampen på Anfield.

Arturo Vidal har imponert Valverde såpass mye at han vil satse på han videre. Mange så vel for seg at Vidal skulle videre til Kina etter denne sesongen, men det er helt klart at han har funnet sin rolle i Valverdes rotasjonssystem. Det skal også legges til at det kommer en ung gutt fra Ajax (Frenkie de Jong) neste sesong. Til tross for dette mener Valverde at han har god bruk for Vidal.

- Annonse -

Det er litt fokus i spanske medier i dag angående gullstøvelen som går til den mestscorende i europeiske ligaer. Messi leder med 33 mål. Mbappe er på andre plass med 30 etter gårsdagens hattrick. Det gjenstår 5 kamper og mye kan skje. Om mesterskapet sikres denne uken, kan det hende at Messi blir hvilt en del for å være 100% i Champions League. Samtidig forsikrer Mbappe at en overgang til Real Madrid er uaktuelt nå.

Angående spillere inn til Real Madrid, så er det flere som mener det bare er snakk om få dager før Eden Hazard blir enig med Real Madrid. Marca hevder å ha informasjon om at Bale samtidig vil bli lagt ut for salg. Prisen blir nok svært høy, og det er få klubber som er i stand til å betale en slik sum. Det snakkes også om muligheter for utlån.

Paul Pogba er også en spiller Zidane svært gjerne ser på Santiago Bernabeu. Det kan fort bli en realitet, men det det vil være med visse utfordringer. Pogbas lønn i Manchester United vil plassere han på inntektstoppen i Real Madrid, noe som ikke er helt problemfritt. Høyere lønn enn Bale og Ramos kan skape dårlig stemning.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -