Barcelona er neppe ferdig å handle

330

Barcelonas vise-president Jordi Mestre er «optimistisk» med tanke på at de regjerende La Liga-mesterne vil kjøpe flere spillere i sommer.

Barcelona har så langt sikret seg midtbanespilleren Denis Suarez (fra Villarreal) og forsvarsspillerne Samuel Umtiti (fra Lyon) og Lucas Digne (fra Paris St. Germain, på lån i AS Roma forrige sesong).

Barca har sagt at de har 60 millioner euro tilgjengelig for spillerkjøp, og med salget av Marc Bartra (til Borussia Dortmund) er det 24,4 millioner euro igjen. Daniel Alves har gått gratis til Juventus.

«Du må snakke med teknisk sekretær Robert Fernandez og sportsdirektør Albert Soler, og det kommer an på hvor mye penger som er igjen, men jeg er optimistisk,» sier Mestre til Mundo Deportivo.

- Annonse -

Han understreker at det er enda en stund igjen til 31. august for å få gjennomført flere overganger.

Mestre tror at laget kan få forsterkninger i angrep ettersom de forbereder seg til sesongen uten Neymar som skal delta i OL

Han sier også at det er få eller ingen spillere som er på vei ut. Det er mest usikkert med Thomas Vermaelen. Hvis han selges, blir han ikke erstattet.

«Han er en venstre midtstopper, hvor vi også har Jeremy Mathieu og Umtiti. Og med andre stopperen som Gerard Pique og Javier Mascherano, er vi godt skodd. Når det gjelder høyreback så har vi Aleix Vidal. Han måtte tilpasse seg i hans første sesong her, det er helt normalt,» sier Mestre.

Begge lagets to keepere Claudio Bravo og Marc-Andre ter Stegen har vært linket til Manchester City, men ifølge Mestre ingen av dem på vei bort.

«For at en overgang skal bli en realitet, må det være interessant for to klubber og for spilleren. Så langt er vi ikke med noen av keeperne.»

 

Bilde: Samuel Umtiti (Foto: Youtube)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -