Barcelona og Real Madrid i drakamp om Liverpool-stjerne

1421

Barcelona har gitt opp Philippe Coutinho og har vent oppmerksomheten til en annen Liverpool-spiller, men får konkurranse fra La Liga-rivalen Real Madrid.

følge Sunday Mirror har Catalanerne nå flyttet fokus fra Coutinho og over til Sadio Mane, som betraktes som en mye bedre erstatter for Neymar, og er mannen som kan erstatte brasilianeren på Camp Nou. Selv om han mangler Coutinhos teknikk, er Mane en mer eksplosiv spiller som vil være perfekt for Barcelona.

Men en endring fra Anfield til Camp Nou for Mane ville være veldig vanskelig å oppnå. Først og fremst vil Liverpool trolig bruke samme taktikk som mot Coutinho, og nekter nesten å forhandle en avtale fordi de ikke vil miste noen av deres stjernespillere.

Samtidig forbereder Florentino Perez seg på et nytt presidentvalg i Real Madrid. Av denne grunn er Perez klar til å konkurrere med rivalen Barcelona og ta opp kampen på alle budene neste sommerens heteste navn for å øke populariteten i Real Madrid.

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -