Barcelona trenger flere midtbanespillere!

228

I dag kom nyheten om at Paulinho reiser tilbake til Kina og Guangzhou Evergrande. Det ble bare en sesong i Barcelona på brasilianeren. Fra før har Iniesta valgt Japan som sitt neste arbeidssted. Andre Gomes har lenge vært ryktet bort. Det samme med Rafinha Alcantara som har vært et år på lån i Inter. Carles Aleña, en eget talent tatt opp i A-stallen, er skadet ut september.

- Annonse -

Dette betyr at Barcelona MÅ handle. Brasilianske Willian er nok øverst på ønskelisten. Det er flere som er interessert i han, bl.a. Manchester United. Prisen på Willian skal ligge pårundt 80 mill. EUR. Definitivt en klassespiller som bør passe i Barcelona. En annen som har dukket opp på listen den siste tiden er Adrien Rabiot fra PSG. I tillegg har det vært en interesse for Frenkie de Jong fra Ajax. De 3 spillerne anses som komplimentære. Rabiot og de Jong er mer defensive spillere, mens Willian er en offensiv kraft.

Atletico Madrid

Øvrige nyheter om overgangsmarkedet i Spania er et Kevin Gameiro er svært nære å signere for Valencia. Han har ikke klart å etablere seg som et førstevalg i Atletico Madrid etter at han kom fra Sevilla. Tomas Lemar ser ut til å ha valgt Atletico.

RONALDO

Når det gjelder Ronaldos mulige overgang til Juventus, melder Marca i dag at Fiat-konsernet er nøkkelen til finansieringen av kjøpet. Agnelli-familien i Torino er tungt inne på eiersiden både i Juventus og Fiat.

Som nevnt tidligere vil det bli høy aktivitet i Real Madrid denne sommeren. De ønsker seg Neymar, men har en plan B om Eden Hazard. Harry Kane er også tilbake på ryktelisten til Los Blancos. Chelsea som ikke klarte å kvalifisere seg for CL kommende sesong kan komme til å miste mange store spillere i verste fall. Hazard (Real Madrid), Kante (PSG) og Willian (Barcelona, Man. U) og Courtois (Real Madrid). Det blir en interessant sommer på overgangsmarkedet med mange stjerner i bevegelse.

 

Kommentarer

kommentarer