Barcelona vil gi «nøkkelspiller» ny kontrakt

167

På grunn av interesse fra Paris Saint-Germain, ønsker FC Barcelona villig til å tilby Ivan Rakitic en ny kontrakt med klubben.

Ivan Rakitic har vært en viktig del av FC Barcelona siden han kom fra Sevilla tilbake i 2014. I tillegg var han en viktig del av det kroatiske landslaget, som overraskende nådde en VM-finale i Russland, hvor dem tapte for Frankrike.

Ifølge Marca skal styret i Barcelona , etter at det ble visst interesse fra PSG, har klubben lovet Rakitic en ny og forbedret kontrakt for å beholde ham i klubben. Midtbanespilleren fornyet kontrakten sin tilbake i 2017. Noe som betyr at den varer frem til 2020, men skal være redd for at det ikke er bra nok, til å klare å beholde ham.

Ivan Rakitic har over 200 kamper for FC Barcelona, etter hans ankomst fra Sevilla tilbake i 2014. Hvor han står notert med 30 mål. Han har også vunnet La Liga tre ganger og Champions League i 2015.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -