Bartra: «En vanskelig tid under Enrique»

143
FC Barcelona og Marc Bartra, på vei til Champions League kamp mot Celtic. Foto: Wikimedia Commons

I et intervju med Marca Radio snakker Marc Bartra om forholdet mellom han og Luis Enrique, og byttet til Borussia Dortmund.

Marca Bertra var lenge utpekt som FC Barcelonas neste «La Masia» produktet som også hadde et fotfeste på førstelaget til Barcelona. Han ble hentet opp på førstelaget under Pep Guardiolas regjeringstid, men sist sesong under treneren Luis Enrique ble det for det meste benkeplass og ikke utpå gresset.

– Jeg ønsker ikke å gå i detalj (om forholdet med Luis Enrique).Trener-teamet og presidenten viste meg at de ville ha meg med på førstelaget. Men en ting er at når dem sier du er verdifull, og en annen ting er å føle seg verdifulle, sier 25-åringen til Marca Radio.

Det var derfor en glad Marc Bartra som ble tilbudt en ny utfordring i Bundesliga.

- Annonse -

– Det var flere ganger i løpet av forrige sesong hvor jeg følte at jeg ikke var verdig noe som helst.  Da Dortmund kom med et tilbud til meg var jeg veldig spent og klar for den utfordringen.

Luis Enrique tok over som trener for «Los Azulgrana» i 2014, og den første sesongen startet Bartra 22 ganger for laget, mens forrige sesong ble det bare med seks kamper.

– Da jeg fikk min debut under Pep Guardiola fikk jeg tillit. Han sa også at det var «Tito», som hentet meg opp til førstelaget, hvor jeg spilte nesten 30 kamper,  som ga meg sjansen til å spille for landslaget.

– Jeg var på vei opp, før Luis Enrique kom. Det startet bra med han, men etter en tid sluttet jeg å telle. Det var utrolig lange 18 måneder for meg.

Bartra har ingen umiddelbare planer om å returnere til klubben hvor han fikk sin fotballopplæring.

– Jeg tenker bare på Dortmund, og ønsker å få min debut her fortest mulig. Jeg har en fireårskontrakt med klubben. Så jeg ser frem til alt som skjer i klubben. Den beste måten å skape en god fremtid er å tenke nå, og ikke fremtid. Jeg vil gi alt.  Jeg finner meg ikke lengre i å være i ingenmannsland. Dortmund aksepterte meg med engang.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -