Batshuayi med dobbel i Dortmund seier

226

Michy Batshuayi fikk en drømmedebut for Borussia Dortmund med to mål og en assist i 3-2-seieren borte mot Köln

Borussia Dortmund tok sin første seier for året i bortekampen mot Köln. I en kamp hvor Michy Batshuayi fikk den best tenkelig starten på tilværelsen i Borussia Dortmund. I en kamp hvor belgieren noterte seg for to mål for sitt nye lag. 24-åringen ble satt rett inn i startoppstillingen, og det skulle bare ta 35 minutter før han fikk sitt første mål. Etter et bra forarbeid av Jeremy Toljan som kvittet seg med to motspillere og fant nevnte Belgieren som knallet ballen i mål fra relativt kort hold. Det kunne ha stått 0-2 til pause, men Batshuayi annet mål ble ble annullert.

Etter en times spilt skulle altså 1-1 komme, ved Simon Zoller som skallet ballen i mål bak Bürki, det skulle bare vare i nappe to minutter. Da slo klubbens leiesoldat til og sørget for sitt andre mål i kampen , da han kom alene i gjennom og satte ballen forbi Timo Horn i Köln-målet. I det 70 minuttet skulle hjemmelaget få sitt andre mål, når Jorge Mere nikket inn 2-2 med drøye 20 minutter av kampen. Gjestene fra Dortmund var ikke ferdig for dagen, sju minutter før slutt kom 2-3 målet, og det på en kontring. Batshuayi fant Andre Schürrle og han avgjorde kampen.

Seieren gjør at Borussia Dortmund klatret til foreløpig 2.-plass på tabellen før resten av runden ble spilt i går. Belgieren fikk mye ros av kommentatorene på Eurosport 2 extra.