Bayern avsluttet 2018 med seier

79

Scoringer fra Franck Ribéry og Rafinha sørget for tre poeng i bortekampen mot Eintracht Frankfurt.

Det var en kamp klubben fra sør måtte vinne, om dem skal henge med i tittelkampen i Bundesliga også denne sesongen. Og det var en vanskelig bortekamp for de regjerende mestrene. Vertene Eintracht Frankfurt har gjort det bra denne sesongen, og det var store forventninger til dem i møte med Bayern München i kveld.

10 minutter før pause var det en ikke helt våken Evan N´Dicka som gjorde at Thomas Müller, enkelt fikk spille Robert Lewandowski fri. Polakken fikk Kevin Trapp ut, og han fant veteranen Franck Ribery han gjorde ingen feil og sendte gjestene i ledelsen.

Andre omgangen var ikke mer en ti minutter gammel, når franskmannen nok engang fant målet. Etter et flott samspill mellom han og Joshua Kimmich, selv om ballen var litt svak fikk han ballen i mål.

Til gjengjeld var Rafinhas sluttresultat 3-0 en perle. Han tok turen opp fra sin  høyreback og lobbet ballen over Trapp fra 22 meter. Dermed er Bayern seks poeng bak Dortmund øverst, mens Frankfurt er femte.