Bayern bekrefter forhandlinger med Borussia Dortmund

180

Bayern München bekrefter ovenfor den tyske sportskanalen Sport1 at det pågår forhandlinger med Borussia Dortmund om en overgang for midtbanespilleren Mario Götze.

Mario Götze er svært nær en retur til Borussia Dortmund. Nå går hans nåværende klubb Bayern München ut og bekrefter at det pågår forhandlinger, mellom dem og Borussia Dortmund. Mario Götze skal allerede være enig med gamleklubben om de personlige betingelsene. Bayern München innrømmer at en avtale er på trappene, men understreker at ingenting er klart.

– Jeg  kan bekrefte at det er forhandlinger med Borussia Dortmund i gang. Det har også vært samtaler med hans agent, men avtalen er ikke ferdigforhandlet ennå. Begge klubbene må bli enige om en overgangssum, sier administrerende direktør Karl-Heinz Rummenigge til Sport1.

Mario Götze har vært i Bayern i tre år, hvor det overhodet ikke har fungert slik alle håpet da man hentet han til klubben. Jeg er ikke overrasket over at Götze ønsker å forlate klubben. Han er 24 år gammel og trenger å spille regelmessig, sier Rummenigge.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -