Bayern og Dortmund jakter spansk offensiv-spiller

207

Alejandro Pozuelo er på radaren til både Bayern München og Borussia Dortmund. Det sier hovedpersonen selv.

Alejandro Pozuelo (25), sitter på en utgående kontrakt med den belgiske fotballklubben Genk. Den spanske midtbanespilleren har så langt scoret fire mål og 15 assists og har spilt 31 kamper så langt denne sesongen.

Nå skal både Bayern München og Borussia Dortmund sies å vise interesse for Pozuelo.

– Jeg har fått vite fra Spania at det skal ha kommet interesser fra begge de to klubbene og jeg er takknemlig for at  de har vist interesse for meg. Det betyr at jeg gjør ting riktig her, sier han til Cadena Ser.

- Annonse -

Jeg har hatt en god sesong, og det er vanlig at klubbene viser interesse. Det jeg kan si er at både klubber og agenter har kontaktet meg og jeg har videresendt  kontaktinformasjon til byrået, fortsetter Pozuelo.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -