Bayern forlenger med Manuel Neuer

218

Den tyske landslagskeeperen Manuel Neuer har fornyet sin kontrakt med Bayern München. Klubben bekrefter forlengelsen på sin hjemmeside.

Bayern-kapteinens kontrakt varer nå ut 2022/23-sesongen.

Forhandlingene mellom klubben og 34-åringen har ikke vært lette. Neuer skal ha vært misfornøyd med at keeperens lønnskrav ble kjent i offentligheten og at Alexander Nübel som kommer til Bayern etter sesongen, har blitt lovet spilletid på Neuers bekostning. Likevel har partene nå kommet til enighet.

Les også: Bundesliga topp og flopp – runde 26

- Annonse -

– Bayern er lykkelige og fornøyde med at Manuel har forlenget sin kontrakt fram til 30. juni 2023. Manuel er verdens beste keeper og vår kaptein, sier Bayerns styreleder Karl-Heinz Rummenigge til klubbens hjemmeside.

Neuer viser seg også fornøyd med forlengelsen.

– Jeg ville ikke ta noen avgjørelse under lockdown som følge av korona-pandemien, siden ingen visste om, når og hvordan Bundesliga-fotballen skulle fortsette. I tillegg har det vært viktig for meg å kunne fortsette samarbeidet med vår keepertrener Toni Tapalovic. Nå som dette er avklart, er jeg veldig optimistisk for framtiden. Jeg trives veldig godt i Bayern, sier Neuer.

Keeperen har siden 2011 spilt for klubben og har vunnet blant annet Champions League og sju ligagull.

Les også: Brynhildsen klar for Molde

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -