Bayern fortsetter seiersrekken

234

Bayern München virker ustoppelig om dagen i den tyske Bundesliga. Lørdag vant dem 3-0 over Augsburg på Allinaz Arena.

Lørdag hentet de regjerende tyske mestrene sin niende seier for sesongen, etter dem slo Augsburg 3-0 på Allianz Arena. Dermed topper Bayern München ligaen med 29 poeng etter de 12 første rundene av 2017/2018- sesongen av årets Bundesliga.  Hvor dem økte forspranget til RB Leipzig, som bare klarte 2-2 borte mot Bayer Leverkusen.  Noe som betyr at de ligger på en andreplass med 23 poeng på tolv kamper.

Laget fra Sør-Tyskland var det dominerende laget gjennom hele første omgang, og i løpet av de første 45 minuttene hadde både Arturo Vidal og Robert Lewandowski gitt hjemmelaget en kanon start på kampen, og de røde gikk i garderoben med 2-0 ledelse.  Augsburg slet gjennom hele kampen med å matche Bayern München på alle punkter i kampen, og selv om laget har hatt en fin start på sesongen og ligger midt på treet på tabellen, så kunne de ikke holde tempoet og bevegelsene til Bayern München.  Spillerne var bare utmattet da Robert Lewandowski scoret  sitt andre mål for dagen. Ettter fint forarbeid av Joshua Kimmich, som fikk ballen inn mot polakken som enkelt satt den i mål.

Noe som betyr at Jupp Heynckes fikk sin syvende seier som trener for Bayern München.  I dagens andre kamper ble Hoffenheim kompensert i siste sekund i hjemmekamp mot Frankfurt. RB Leipzig spilte 2-2 i Leverkusen, mens Mainz og Wolfsburg vant henholdsvis 1-0 og 3-1 over Köln og Freiburg.