Bayern München: Vi vil «Kjøpe» Kingsley Coman på permanent basis

589

Kingsley Coman kan forberede seg på å fortsette sin fotballkarrieren i Bayern München, når hans leie avtale går ut med klubben neste sommer.

Franskmannen Kingsley Coman (20), har imponert Bayern München så mye at de nå ønsker å kjøpe spilleren på»permanent basis». Franskmannen som er på et lån fra den italienske storklubben Juventus FC. Han skal også denne sesongen spille for de regjerende tyske mestrene, men han kan allerede starte med å forberede seg på å fortsette karrieren i Bayern München.

Ifølge den tyske storklubben skal dem ha bekreftet at dem kommer til å bruke kjøpsopsjon på drøye 150 millioner kroner, for hente den franske landslagsspilleren, på permanent basis.

– Det stor sannsynlighet for at vil  bruke vår kjøpsopsjon på Kingsley sier administrerende direktør Karl-Heinz Rummenigge ifølge Goal.com til TZ.

- Annonse -

Dermed kan fansen glede seg til ennå mer finter og fart fra Franskmannen. Coman som i løpet av forrige sesongen scoret seks mål på 35 kamper for klubben. Bayern betalte 50 millioner når dem i fjor hentet han på lån.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -