Bayern München med sliteseier mot Augsburg

179

Storlaget Bayern München måtte slite for de tre poengene mot FC Augsburg.

i den siste testen før Champions League-oppgjøret mot engelske Liverpool først kommende tirsdag. Tok Bayern München den kortet turen opp til Augsburg.

AUGSBURG/MÜNCHEN: Det var vel ikke den beste gjennomkjøringen, de fikk etter at de havnet under både med 0-1 og 1-2, men lagene gikk til pause på stillingen 2-2 og vant kampen 2-3. De tre poengene innebar at Bayern er to poeng etter Dortmund, som er rekordjevn i forhold til de siste sek sesongene har vært tidligere.

Allerede etter ett minutt spilt av kampen på WWK Arena, var Leon Goretzka uheldig og sendte ballen inn i eget mål og hjemmelaget tok ledelsen. Etter 17 minutter kom gjestene fram på siden, etter ett perfekt innlegg fra Joshua Kimmich ballen treffer Kingsley Coman som sender ballen i mål og det står 1-1. Hjemmelaget virket ikke å bekymre seg voldsomt over utligningen og i det 23 minuttet sendte Dong-Won Ji hjemmelaget opp i en 2-1 ledelsen.

Så fikk Kingsley Coman sitt andre mål for kvelden. På overtiden av første omgangen, og lagene gikk til pause på 2-2. Åtte minutter ut i annen omgang kombinerte gjestene seg i mellom, til slutt scoret David Alaba til 2-3. Flere mål ble det ikke i derbyet, mens Augsburg rotet bort seieren. Reiser Bayern hjem til München med tre poeng. Og har lagt ett press på Dortmund, før de spiller Mandag borte mot 1. FC Nürnberg.