Bayern München og PSG videre i Champions League

338

Bayern München slet lenge mot Celtic-mens PSG leverte nok en målfest mot Anderlecht.

Med seier over Celtic ville Bayern München allerede være klar for neste runde i Champions League. Tyskerne slet lenge mot Celtic i Glasgow, men et mål av Kingsley Coman og Javi Martinez sendte sør-tyskerne videre. Gjestene gikk til pause med en 0-1 ledelsen. Men i det 74 minuttet var utligningen et faktum, etter at Callum McGregor satt ballen bak Sven Ulreich. Men hjemmelaget var ikke lenge i paradis for tre minutter etter steg Javi Martinez til værs og stanget inn 1-2.

I den andre kampen vant PSG stort over Anderlecht. Resultatet ble til slutt hele 5-0 til Pariserne. Som også sikret seg videre spill i Champions League. Venstrebacken Layvin Kurzawa sto for et vaskeekte hattrick i kampen. 1-0 kom ved Marco Verratti etter bare halvtimen spilt. Fire minutter på overtid av første omgangen, dukket Neymar opp å sendte hjemmelaget til pause, med en 2-0 ledelse. I andre omgang var det kun en mann det handlet om, nevnte (Layvin Kurzawa) (52), (72) og (78). Dermed er begge de to lagene som var favoritter til å ta de to førsteplassene, klar for neste runde i Champions League.