Bayern München skal ha gitt Boateng lov til å forhandle med andre klubber

251

Veien er åpent for andre klubber som jakter en midtstopper, ettersom Bayern München skal ha gitt Boateng lov til å forhandle med andre klubber.

Bayern Münchens midtstopperen Jerome Boateng har vært koblet med et klubb bytte i løpet av de siste ukene. Senest har den tyske landslagspilleren blitt koblet med en overgang til både Liverpool og Manchester United. Noe som ikke vil avta med det første etter kunngjøringen fra den tyske storklubben.

klubb direktøren Karl-Heinz Rummenigge, har nå uttalt at Jerome Boateng kan få lov til å forlate klubben hvis Bayern München får riktig pris for den 29-år gamle tyskeren, som har luftet muligheten for et klubbskifte. 

«I utgangspunktet er det ikke ute av verden. Dette ble også åpenbart for meg av hans rådgiver. Vi vet derfor at emnet kan være relevant for oss. Hvis en spiller kommer og sier at han vil bytte til en klubb, så vil vi høre etter, sier Karl-Heinz Rummenigge ifølge Bild .

Bayern München, som i løpet av sommeren 2011 hentet Jerome Boateng for 13,5 millioner euro fra Manchester City vil ikke la midtstopperen gå for omtrent samme pris, men tyskerne vil være klar til å forhandle.

- Annonse -

– Jeg er, ja – men ikke fordi jeg hedrer det. Prisen vil imidlertid ikke være lav. Det er bare spekulasjoner akkurat nå. Jeg vet at Jerome fortsatt jobber med det, forteller Bayern München-direktøren.

Samtidig lukker han muligheten for at Robert Lewandowski får lov til å forlate klubben i sommer. 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -