Bayern på Götze: "Vi tar det etter sesongen"

120

Karl Heinz Rummenigge kan fortelle at dem ikke har hatt kontakt med Borussia Dortmund, aktuelle Mario Götze. Om en overgang fra Bayern til noen annen klubb i Europa. 

Den tyske midtbanespilleren  Mario Götze, er linket vekk fraBayern München. Hvor Liverpool er en av klubbene som har vist interesse.

Men Bayern styreformann Karl-Heinz Rummenigge ønsker å vente til etter sesongen er ferdig med å  løse playmakerns fremtiden. 

– Vi er i de viktigste ukene av sesongen, så vi konsentrere oss om det her og nå. Det er alt som teller. Når alle kampene er ferdig er  Mario velkommen til mitt kontor, hvor vi kan snakke om hans fremtid, sier han til Schwabische Zeitung.

- Annonse -

– Alt annet er spekulativ. Verken Mario eller hans agent har uttrykt seg om temaet, fortsetter Rummenigge.

Det ble også rykter om at gamleklubben Borussia Dortmund ville ha Mario Götze. Men Bayern nekter for at det har vært diskusjoner.

– Det er galt. Vi har et godt forhold, men det har vært noen samtaler om Mario Götze med Hans-Joachim Watzke (Dortmund CEO), sier Rummenigge.

Foto: Bayern München.de

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -