Bayern-sjefen tror fortsatt på Sane-handel

105

Bayern München sjef Karl-Heinz Rummenigge har ikke gitt opp et kjøp av Manchester Citys Leroy Sane. Etter at spilleren er ferdig med ferien, vil han fortsette jakten på kantspilleren.

Leroy Sane er en ettertraktet spiller hos Bayern München, som forrige sesong beviste at han er en klassespiller både for klubblaget og landslaget. Den tyske storklubben trenger forsterkninger for Franck Ribery og Arjen Robben, og her står Sane øverst på ønskelisten til de tyske mestrene.

Tidligere har det blitt rapportert fra flere engelske aviser ikke kommer til å bli noe av. Men nå sier, Bayern München-direktøren Karl-Heinz Rummenigge at de ønsker å fortsette jakten på spilleren.

– Status er at Sane kommer hjem fra ferie denne uken, og han ville ikke forhandle mens han var på ferie. Så i øyeblikket venter vi på om noe kan skje, sier Rummenigge i henhold til en overgang.

– Det er velkjent at vi leter etter kantspillere, nå som vi mistet Ribery og Robben, som har vært to av klubbens mest fremtredende spillere, sier han videre.

Det er en flott arv som skal løftes for de kommende nye kjøpene i Bayern. Sane virker imidlertid som mannen som kan gjøre jobben hvis ellers Bayern München lykkes med å skaffe en kantspiller som scorer mål.

Kommentarer

kommentarer