Bayern-stjerne: Har ingen problemer med taktikken til Kovac

133
Mats Hummels & co møter Besiktas i kveld hjemme på Allianz Arena i Champions Leagues åttedelsfinalen. Foto: Twitter.com @FCBayern

Mats Hummels har ingen problemer med rotasjonssystemet som Niko Kovac bruker i Bayern München.

- Annonse -

I årene fremover kommer ingen av midtstopperne til Bayern München, og få mer spilletid en den andre. Klubbens nye hovedtrener Niko Kovac har innført et system, som ser ut til å fungere ekstremt godt. Spillerne får mer hvile enn, noen ganger tidligere. Og det er ikke noen problem for en av klubbens midtstopper Mats Hummels.

– Vi har bare spilte fire kamper under hans ledelse i klubben, men han har allerede gjort det veldig klart at han vil implementere et rotasjonssystemet for laget. Og det virker som om vi som er i laget, er veldig fornøyd med det systemet. Klubben har dobbeldekning på alle plasser, noe som gjør det enklere for ham å rotere med minimal risiko, sier Hummels, ifølge Bavarian Football Works, og fortsetter:

– Alle spillere vil sitte på benken på et tidspunkt. Det vil være urettferdig mot de to andre midtstopperne hvis jeg ikke engang aksepterte det, sier Hummels.

Kommentarer

kommentarer