Bayern-stjerne ute for resten av året

311

Kignsley Coman skulle i utgangspunktet være ute i noen “uker”. Nå er han ikke spille klar for neste år.

Bayern Münchens Kignsley Coman var tilbake i startoppstillingen til tyskerne, etter å ha vært ute med en leddbåndskade i ankelen. Men det varte ikke lenge før han igjen var satt ut av spill, og med den samme skaden. Klubben selv skrev på sine nettsider at kantspilleren var ute av spill i “flere uker”.

Nå rapportere den tyske storavisen Bild, at Coman ikke vil være tilbake i spill før på nyåret. Det er naturligvis et hardt slag for klubben, og deres supportere. Den tyske storklubben har også Corentin Tolisso og Rafinha ute med langtidsskader.

Fryktet for flere spillere ute

Når både Arjen Robben g Franck Ribéry måtte stå over mandagens trening – og Leon Goretzka måtte avbryte økten etter å ha pådratt seg en smell – så virket skadelisten å være komplett for den tyske storklubben. Men det var gode nyheter til deres supportere. Klubben bekreftet at trioen var med på flyet til Lisboa, og er spilleklar. Hvor Bayern åpner Champions League-sesongen mot Benfica senere i kveld.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -