Bayern tok første stikk

136

Bayern München tok en komfortabel 1-0-seier hjemme mot Benfica i Champions League-kvartfinalen tirsdag kveld. Bayern gikk opp i ledelsen allerede etter 2 minutter da Arturo Vidal stanget inn et innlegg fra Juan Bernat, som fikk all verdens tid til å sikte inn innlegget. Bayern München fortsatte å kjøre kampen utover i omgangen, og det så lenge ut til at det kunne bli stygt for Benfica. Etter fartsfylt åpning tok Bayern foten av gassen utover i omgangen. Benfica hadde på sin side svært lite å by på i første omgang, og lagene gikk til pause med 1-0. Andre omgang fortsatte i samme spor; Bayern hadde mye ballbesittelse, men skapte ikke flust med sjanser. Benfica skulle likevel yppe seg utover i omgangen, og Jonas fikk en enorm sjanse til å utligne etter en drøy times spill. Skuddet ble imidlertid reddet av Manuel Neuer. Jonas fikk nok en mulighet ikke lenge etter, men denne gangen gikk skuddet over. Selv om vertene fortsatte å kontrollere det meste av spillet, fortsatte gjestene å skape flere større og mindre muligheter. Bayern satte også opp tempoet noe, og innbytter Kingsley Coman tilførte Bayern-angrepet ny energi. Like før slutt fikk Bayern en alle tiders mulighet til å øke til 2-0. Robert Lewandowski ble spilt gjennom med en nydelig pasning fra Arturo Vidal, men i stedet for å skyte valgte han å trille ballen til Philipp Lahm, som kun trille ballen i det åpne målet. Problemet var at pasningen var en meter for lang, og Lahm klarte ikke å nå ballen i tide. Dermed endte det 1-0 på Allianz Arena. Returoppgjøret spilles neste onsdag.

Kampfakta:

FC Bayern München – SL Benfica (Allianz Arena) 1-0:

Mål: Vidal (Bayern München).

- Annonse -

Gule kort: Ribéry, Bernat (Bayern München), Jonas, Lindelöf (Benfica).

Bayern München: Neuer – Lahm, Kimmich (Martínez 60′), Alaba, Bernat – Vidal – Costa (Coman 70′), Müller (Götze 85′), Thiago, Ribéry – Lewandowski.

Benfica: Ederson – André Almeida, Lindelöf, Jardel, Eliseu – Fejsa, Renato Sanches – Pizzi (Samaris 91′), Gaítan – Mitroglou (Raul Jimenez), Jonas (Salvio).

Banens Beste: Arturo Vidal. Bidro ikke bare med scoring, men var en sentral brikke i Bayerns midtbane både offensivt og defensivt. hadde også et par gode muligheter til å score sitt andre for dagen.

Tilskuertall: 70.000

Bildet er hentet fra kicker.de

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -