Ikke til Juventus: «Bare søppel som skrives for å såre fotballfans»

176

Serie A-giganten Juventus har vært sterkt linket til Gonzalo Higuian i Napoli, og det har vært spekulert i at den argentinske superspissen allerede hadde avtale med Juventus.

Juventus generaldirektør Giuseppe Marotta har gjort det klart at de ikke kommer til å betale utkjøpsklausulen på 94 millioner euro. Napoli har vært helt klar på at de ikke kommer til å selge han for mindre.

«Inntil videre er saken om Higuain avsluttet. Jeg kan bekrefte at vi ikke betaler utkjøpsklausulen,» sier Marotta etter å vært i møte med Napolis president Aurelio De Laurentiis.

Les også: Juventus og Higuain skal være enig om overgang, nå skal klubbene forhandle

- Annonse -

Napoli-presidenten har uttalt at Juventus` interesse har kjølnet.

«Marotta fortalte meg at Juventus ikke vil aktivere utkjøpsklausulen. Ingen klubber har hittil tilbudt oss 94 millioner euro, det er bare søppel som sportsjournalister skriver for å såre fotballfans,» sier De Laurentiis.

«Juventus er veldig fornuftige og forstår at de ikke kan gjøre dette. De vet veldig godt at det er en tapt kamp,» fortsetter han.

28-årige Higuain scoret 36 ligamål for Napoli som tok sølvet nettopp bak Juventus. Han vil være tilbake i Napoli for å starte oppkjøringen 25. juli.

 

Bilde: Gonzalo Higuain kommer ikke til å skifte fra lyseblått til svart og hvitt.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -