Bekreftet: Arthur klar for Barcelona

234

Brasilanske Arthur er klar for Barcelona. Dette har ligget i kortene en stund, da det ble inngått en kjøpsopsjon i mars. Denne er nå utøvd og prisen for Arthur er på 31 mill. EUR pluss 9 mill. i variabler. Opsjonen gikk ut på at Arthur skulle slutte seg til Barcelona i januar 2019, men pga. Iniesta og Paulinho som gikk ut, var de tvunget til å forsere prosessen.

- Annonse -

Arthur Henrique Ramos de Oliveira Melo er 21 år og kommer fra Brasilianske Gremio. Midtbanespiller som beskrives som veldig talentfull og kreativ. En spiller som har satt sitt preg på aldersbestemte landslag i Brasil. Han har ennå ikke fått sjansen på A-landslaget, men alle forventer at han snart blir å finne der også. Han vil bli presentert på Camp Nou for offisiell fotografering og alt som hører med på onsdag denne uken. 

Av øvrige rykter knyttet til Barcelona i dag så hevdes at PSG forbereder et bud på 270 mill. EUR på Coutinho for å blidgjøre Neymar. Et annet forsøk på holde på Neymar er å selge Cavani og kjøpe Luis Suarez. Det høres ikke ut som en veldig realistisk plan, med tanke på financal fair play problemene til PSG.

Gerard Pique har uttalt at han kommer til å trekke seg fra landslaget etter nedturen i VM. Nå kan det være at han revurderer det standpunktet etter at Luis Enrique i dag ble ny landslagssjef for Spania. At Luis Enrique er kompetent er det ingen tvil om, men det kan nok komme til en del situasjoner der Madrid-supportere kommer til å reagere. Det kan by på problemer å komme fra Barcelona for å overta Spania. Nå er ikke Luis Enrique katalaner, noe som bør hjelpe noe. Samtidig har han også spilt for Real Madrid. Men debatt rundt enkeltspillere vil komme.

 

Kommentarer

kommentarer