Bekreftet: Badstuber til Stuttgart

176

Forsvarsspilleren Holger Badstuber (28), har skrevet under på en et års avtale med de nyopprykkede VfB Stuttgart. 

Holger Badstuber har sagt farvel til både Bayern München, Schalke 04  i all fremskuelig fremtid. Nå er han fremtid enn så lenge avklarert, for denne sesongen skal han spille for VfB Stuttgart, det bekrefter klubben på sin hjemmeside.

28-åringen Badstuber har skrevet for en ett-års kontrakt med laget som rykket opp fra 2. Bundesliga forrige sesong VfB Stuttgart. Badstuber var forrige sesong på lån i Schalke 04, men han har representert Bayern München.

I tillegg til å spille i midtforsvaret, har han også tidligere spilt på venstre backen og som defensiven midtbane.Med ankomsten til Holger Badstuber har laget fått inn en kvalitetspiller, som kan spille på flere plasser på banen. Spilleren har slit storedeler av karrieren med skader.

- Annonse -

Holger Badstuber: – Glemmer aldri røttene

«VfB var og er noe veldig spesielt for meg, og klubben hadde en umiddelbar innvirkning på mitt følelsesmessig. Regionen, fansen, stemningen, og optimismen er tilbake. Jeg kan nesten ikke vente med å komme igang»

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -