Bekreftet: Goretzka klar for Bayern

158

Det tyske stortalentet Leon Goretzka har valgt å gå til Bayern München.

Schalke 04 stortalentet Leon Goretzka (22) har vært den mest ettertraktede spilleren, og flere klubber har vært ut etter tyskeren, hvor han har blitt koblet med klubber som Juventus, Barcelona og Liverpool.

- Annonse -

Men nå er det den tyske storklubben Bayern München som har sikret seg underskriften til stortalentet, som har skrevet under på en kontrakt frem til 2022. Han har signert en kontrakt med Bayern fra 1. juli 2018. Det vil si han spiller i Schalke 04 ut denne sesongen.

Heidel ble informert av Goretzka i uken

– Leon Goretzka varslet ledelsen i klubben tidligere denne uken om at han ønsket å forlate oss og gå til Bayern München, sier klubbens sportsdirektør Christian Heidel.

– Vi synes det er synd å høre det. Vi fikk vite av Karl-Heinz Rummenigge i går at Leon har bestått den medisinske testen. Vi mister en veldig god spiller, sier Heidel.

En fornøyd direktør i Bayern

– Vi er glade for at en spiller som Leon Goretzka, en tysk landslagsspiller og med et stort potensial, kommer til Bayern, til tross for betydelig konkurranse fra de utenlandske klubbene, sier administrerende direktør i Bayern München , Karl-Heinz Rummenigge, til klubbens hjemmeside.

Kommentarer

kommentarer