Bekreftet: Hecking har fått sparken i Wolfsburg

169

Dieter Hackings VfL Wolfsburg har slitt kolossalt i de første syv rundene av årets Bundesliga, og nå har hovedtreneren og assistenttreneren Dirk Bremser fått sparken. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.

Etter en skuffende start på sesongen har klubben og Wolfsburg treneren Dieter Hecking valgt å avslutte samarbeidet. Klubben står med seks kamper på rad uten seier – inkludert en 1-5 for Dortmund. Nå har klubben valgt å sparke hovedtreneren og  assistenttreneren Dirk bremser. Klubben klarte heller ikke forrige sesong å kvalifiserer seg til Champions League forrige sesong.

Klubben understreker i en pressemelding at Dieter Hecking er avtalt i vedtaket:

– VFL Wolfsburg og Dieter Hecking har sluttet samarbeid ved gjensidig avtale. Hecking selv er imidlertid skuffet over avgjørelsen. Selvfølgelig er jeg lei meg for situasjonen, men det er en del av det å være trener. Vi lever av resultater.

- Annonse -

– Jeg ønsket fortsatt som trener for gruppen, men jeg respekterer klubbens avgjørelse

U23-treneren , Valerien Ismael, er ansatt som midlertidig trener for førstelaget og vil lede laget førstkommende helg, skriver klubben. Hecking ble ansatt som trener i 2012. 2015 førte han laget til topps i den tyske cupen og DFL-Supercupen samme år.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -