Bekreftet: Hummels vender tilbake til Bayern München

215

Borussia Dortmund bekrefter at Mats Hummels har bedt om å bli solgt til Bayern München.

Etter flere måneder med spekulasjoner om hvor Mats Hummels vil fortsette sin fotballkarrieren, nå ser det ut til at han endelig har bestemt seg. Det er nok ikke mange Borussia Dortmund fans som vil feire den overgangen.

– Mats Julian Hummels har informert Borussia Dortmund at han ønsker å bytte til Bayern München. Hvor han fra neste sesong vil være en del av Carlo Ancelottis mannskap.

– Ledelsen i Borussia Dortmund har bestemt at hvis en slik endring skal gjøres, ønsker klubben å ikke stå i veien. Selv om klubben har går til heter Bayern München. Så langt har Bayern München  ennå ikke kommet med et bud, på spilleren.

- Annonse -

Mats Hummels kom fra Bayern München til Dortmund i 2007 etter bare to kamper for førstelaget. I Dortmund har Mats Hummels vært kaptein og er inne i sin niende og siste sesong for gultrøyene. Hvor han har spilt 297 kamper og 25 mål, i tillegg har det blitt 46 A-landskamper og fire mål for Tyskland.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -